Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ελλάδα – Ιταλία: «Είμαστε η Ιταλία και κατεβαίνουμε μόνο για τη νίκη» λέει ο Μαντσίνι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ελλάδα – Ιταλία: «Είμαστε η Ιταλία και κατεβαίνουμε μόνο για τη νίκη» λέει ο Μαντσίνι

Ελλάδα - Ιταλία: Εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα του αυριανού ματς με την Εθνική Ελλάδας

Ελλάδα – Ιταλία: Με πολύ καλή ψυχολογία θα κατέβει αύριο η Ιταλία στο ματς της με την Ελλάδα, μετά από το δυναμικό της ξεκίνημα στα προκριματικά του Euro 2020, όπου σημείωσε νίκες εντός έδρας απέναντι σε Φινλανδία και Σαν Μαρίνο. Η Ιταλία είναι έτοιμη για το ματς της 3ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Εθνική Ελλάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο, το Σάββατο στις 22.00, διεμήνυσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, εκφράζοντας αισιοδοξία για το αποτέλεσμα.« Η νοοτροπία είναι πολύ καλή, είμαστε Ιταλία και κατεβαίνουμε μόνο για τη νίκη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαντσίνι.

Αναφορικά με το αν γνωρίζει πώς θα αγωνιστεί η Ελλάδα, και για τα σχέδιά του για αύριο, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ανέφερε:  «Υπάρχουν διαφορετικές πιθανότητες για την σύνθεση της Ελλάδας. Εμείς δουλεύουμε στο δικό μας σύστημα, γνωρίζουμε πως δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι, η Ελλάδα παίζει σε υψηλό επίπεδο». Ως προς την σύνθεση της ομάδας που θα κατεβάσει αύριο, επισήμανε: «Όλοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, πρέπει να αποφασίσω, θα δούμε ποιος είναι στην καλύτερη κατάσταση και θα αποφασίσουμε ποιος θα αγωνιστεί μπροστά».

Ελλάδα – Ιταλία: Άλλες δηλώσεις του Μαντσίνι

Για τα δύο παιχνίδια που έχει μπροστά της η Ιταλία: «Δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα, συνδυάζουμε νιάτα με εμπειρία, έχουμε πολλά παιχνίδια στο υψηλότερο επίπεδο γι’ αυτό ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε εδώ. Ευελπιστώ πως θα έχουμε ένα καλό βράδυ αύριο και οι παίκτες μου θα απολαύσουν να παίξουν σε αυτό το υπέροχο στάδιο».

Για το τι δεν πρέπει η ομάδα του να κάνει στα επόμενα δύο μας: «Ο σκοπός μας είναι να παίζουμε πάντα με την ίδια νοοτροπία. Τα πρόσωπα που βρίσκονται στο γήπεδο αλλάζουν, αλλά θέλουμε να παίζουμε στην ίδια νοοτροπία και στο ίδιο επίπεδο και να βελτιωνόμαστε. Θέλω αυτή την πρόοδο να την βλέπω παιχνίδι με παιχνίδι. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, αλλά είμαστε Ιταλία και θα μπούμε να κερδίσουμε»

Για το αν οι πολλές αλλαγές δημιουργούν θέμα στην ομάδα: «Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, ειδικά για να προκριθούμε. Θέλουμε να έχουμε πάντα το ίδιο επίπεδο, όμως αυτό απαιτεί χρόνο. Η νοοτροπία είναι πολύ καλή, είμαστε Ιταλία κατεβαίνουμε μόνο για τη νίκη. Υπάρχει σεβασμός στα αποδυτήρια, αλλά εμείς θέλουμε να πάμε παρακάτω και να κάνουμε καλά παιχνίδια»

Για την αλλαγή στην εικόνα της ομάδας μετά το ματς με την Ουκρανία: «Είπαμε ότι θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ελλάδα είναι μια καλή ομάδα που έχει αλλάξει την ποιότητα των παικτών της. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν στιγμές που δεν μπορεί να βγει το παιχνίδι μας, όπως με την Φινλανδία, αλλά αυτό που μας νοιάζει είναι να παίξουμε για τη νίκη»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις