Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αρκάς – Σκίτσο: Οι κούτες έξω από το Μαξίμου και το… ηθικό πλεονέκτημα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρκάς – Σκίτσο: Οι κούτες έξω από το Μαξίμου και το… ηθικό πλεονέκτημα

Αρκάς - Σκίτσο: Νέα αιχμηρό σκίτσο προεξοφλεί την ήττα του Τσίπρα και την μετακόμιση που δεν θα αργήσει να έρθει

Αρκάς – Σκίτσο: Με ένα νέο αιχμηρό σκίτσο, ο Αρκάς προεξοφλεί την ήττα του Αλέξη Τσίπρα στις επικείμενες εκλογές και την… μετακόμιση του πρωθυπουργού από το Μαξίμου. Ο γνωστός σκιτσογράφος, με το νέο σκίτσο που ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook, σχολιάζει με καυστικό τρόπο και το ζήτημα του… «ηθικού πλεονεκτήματος» που αποτελεί ένα από τα πιο συνηθισμένα επιχειρήματα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι των αντιπάλων του. Ο Αρκάς λοιπόν σκιτσάρει ένα σκηνικό μετακόμισης με στοιβαγμένες κούτες έξω από το μέγαρο Μαξίμου. «Το ηθικό πλεονέκτημα το πακετάρισες;» ρωτά κάποιο πρόσωπο εντός του Μεγάρου Μαξίμου…

Φυσικά εκατοντάδες είναι και τα σχόλια χρηστών κάτω από την ανάρτηση: «Μπα…Δεν βλέπω ούτε να προλαβαίνουν να πακετάρουν», «Το ηθικό πλεονέκτημα έγινε το πιο σύντομο ανέκδοτο στα χέρια τους», «Δεν αφήσατε τον άνθρωπο να ξανασκίσει το μνημόνιο με έναν νόμο και σε ένα άρθρο» είναι μερικά από πιο χαρακτηριστικά σχόλια. Υπάρχει βέβαια και η αντίθετη άποψη, με υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ που επικρίνουν τον Αρκά για τα αιχμηρά του σκίτσα που στρέφονται κατά της κυβέρνησης.

Σημειώνεται ότι πριν από μερικές ώρες, ο Αρκάς είχε σχολιάσει τις εξαγγελίες της «απερχόμενης» κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από το Μέγαρο Μουσικής.

«Μπορεί να λένε ψέματα, αλλά είναι πάντα ολοκληρωμένα και κοστολογημένα» έγραψε με νόημα…

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις