Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λάρισα: Ζευγάρι ηλικιωμένων κατέληξε στο νοσοκομείο, μετά από άγριο καβγά
ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Ζευγάρι ηλικιωμένων κατέληξε στο νοσοκομείο, μετά από άγριο καβγά

Λάρισα: Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας παραμένει εντός του νοσοκομείου καθώς φέρει βαριά τραύματα, ενώ η γυναίκα του αποχώρησε λίγο αργότερα μετά το περιστατικό.

Λάρισα: Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε την Τρίτη στη Λάρισα μπροστά στα μάτια αρκετών περαστικών. Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι καβγάδισε άσχημα, όμως ο καβγάς δεν είχε την συνηθισμένη κατάληξη, αφού διακομίστηκαν και οι δύο στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης για άγνωστο λόγο το ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται όταν ξαφνικά τα πράγματα ξέφυγαν και πιάστηκαν στα χέρια. Από τον άγριο τσακωμό τους, οι δύο ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λάρισας προκειμένου να τους παραστούν οι πρώτες βοήθειες. Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι η γυναίκα άρπαξε ένα βαρύ αντικείμενο και χτύπησε με αυτό στο κεφάλι τον σύζυγό της.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας παραμένει εντός του νοσοκομείου καθώς φέρει βαριά τραύματα, ενώ η γυναίκα του αποχώρησε λίγο αργότερα μετά το περιστατικό. Σημειώνεται, ότι αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που σημειώθηκε αυτές τις ημέρες καθώς τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας μια γυναίκα ξυλοκοπήθηκε άγρια από έναν άνδρα μπροστά στην Πλατεία Λαού.  Σύμφωνα με το onlarissa.gr., μια 29χρονη υπέστη ξυλοδαρμό από έναν άνδρα. Αν και ακόμη δεν έχουν γίνει ξεκάθαροι οι λόγοι για τους οποίους η γυναίκα δέχτηκε επίθεση, τα χτυπήματα από τον ξυλοδαρμό φέρονται να είναι εμφανή και πολλά. Η 29χρονη χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις