Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τελικός Survivor 2019: Απόψε θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του Survivor 3
LIFESTYLE

Τελικός Survivor 2019: Απόψε θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του Survivor 3

Τελικός Survivor 2019: Το ταξίδι του Survivor 3, που ξεκίνησε πριν πέντε μήνες στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, φτάνει απόψε το βράδυ στο τέλος του.

Τελικός Survivor 2019: Λίγες ώρες έχουν μείνει μέχρι να μάθουμε τον μεγάλο νικητή του Survivor 3, καθώς σήμερα το βράδυ θα διεξαχθεί ο τελικός του ριάλιτι επιβίωσης. Μετά από πέντε μήνες γεμάτους πείνα και κακουχίες, ένας παίκτης θα ανακηρυχθεί νικητής του Survivor 3 και θα λάβει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Ο τελικός δεν θα γίνει φέτος στην Αθήνα, όπως είχε γίνει τις δύο προηγούμενες χρονιές, αλλά στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Αλικαρνασσό, έπειτα από απόφαση του του Τούρκου παραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε την Παρασκευή, Κατερίνα Δαλάκα, Δήμητρα Βαμβακούση, Αφροδίτη Σκαφίδα και Νίκος Κοσμάς έπαιξαν έναν τελευταίο αγώνα, για να διεκδικήσουν μία θέση στον τελικό. Την πρόκριση τελικά, κατάφερε να πάρει η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία θα βρεθεί στον τελικό του Survivor για άλλη μια χρονιά. Την ίδια στιγμή, ξεκίνησε μία ψηφοφορία με τους υπόλοιπους τρεις, οι οποίοι βρίσκονται στην κρίση του κοινού για 48 ώρες. Ο Σάκης Τανιμανίδης σήμερα θα ανακοινώσει τη λήξη της ψηφοφορίας και στη συνέχεια ξεκινώντας από αυτόν που πήρε τις λιγότερες ψήφους θα ανακοινώσει τον δεύτερο φιναλίστ. Τότε θα ανοίξουν και πάλι οι γραμμές όπου οι τηλεθεατές θα κληθούν να ψηφίσουν ποιον θέλουν για νικητή του Survivor.

Τελικός Survivor 2019: Οι 4 φιναλίστ

Ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος έχει επιστρέψει εδώ και λίγες ημέρες στην Ελλάδα, θα υποδεχθεί τους τέσσερις φιναλίστ: Δήμητρα Βαμβακούση, Κατερίνα Δαλάκα, Νίκο Κοσμά και Αφροδίτη Σκαφίδα σήμερα, Κυριακή 30 Ιουνίου, στις 20.50. Ο τελικός θα μεταδοθεί σε απ’ ευθείας μετάδοση, ενώ όλοι όσοι πήραν μέρος στο Survivor 3 θα βρεθούν και πάλι μαζί για να δουν ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής και να θυμηθούν τις όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές που πέρασαν μαζί. Στο πλευρό τους φυσικά οι συγγενείς και οι φίλοι που θα δώσουν τον δικό τους παλμό, και φυσικά ο Γιώργος Λιανός που συμπαρουσίαζε το παιχνίδι με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Τελικός Survivor 2019: Λίγο πριν πέσει η αυλαία οι παίκτες έκαναν τον απολογισμό τους

Η Δήμητρα Βαμβακούση στις δηλώσεις που έκανε στον ημιτελικό, αποκάλυψε, τι ήταν αυτό, που μετάνιωσε κατά τη συμμετοχή της στο παιχνίδι. Όπως, είπε χαρακτηριστικά, πολλές φορές εστίαζε στο ομαδικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να αφήνει πίσω τον εαυτό της και να μην αγωνίζεται τόσο δυναμικά. Τόνισε, μάλιστα, ότι αυτό είναι κάτι που ίσως να έχει επηρεάσει την εικόνα που έχουν οι τηλεθεατές, για εκείνη, αφού θα μπορούσαν να είναι καλύτερη αγωνιστικά.

Η Αφροδίτη Σκαφιδά, μίλησε για το πώς αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο Survivor 3. Όπως αποκάλυψε, σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός, ότι δούλευε με παιδιά, με τα οποία πολλές φορές έπαιζε παιχνίδια… αλά Survivor! Έτσι, σκέφτηκε να πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης, για να την δουν στην τηλεόραση αυτά τα παιδιά, να την θαυμάσουν και να δουν τη δασκάλα τους να βάζει στόχους, να πετυχαίνει και να μην τα παρατάει ποτέ.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Νίκος Κοσμάς, μιλώντας και αυτός με τη σειρά του για τα πράγματα που έχει μετανιώσει στην πορεία του στο ριάλιτι επιβίωσης. Όπως είπε χαρακτηριστικά, μετάνιωσε για πράγματα που άφησε να τον επηρεάσουν αγωνιστικά στην αρχή του παιχνιδιού, αναφέροντας ως παραδείγματα τις παρατηρήσεις και τα σχόλια που είχε ακούσει από τους συμπαίκτες του, κάτι που τόνισε πως δεν συμβαίνει και στην προσωπική του ζωή.

Τελικός Survivor 2019: Προς οριστική ρήξη ΣΚΑΪ–Ιλίτζαλι;

Ο ΣΚΑΙ είχε ανακοινώσει την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού στο Γαλάτσι, όπως και τις προηγούμενες σεζόν, ενώ είχε ξεκινήσει να στέλνει και προσκλήσεις σε δημοσιογράφους του τηλεοπτικού ρεπορτάζ. Ωστόσο, στις αρχές της εβδομάδας έγινε γνωστό πως ο τελικός θα μεταδοθεί από την Τουρκία. Σε επικοινωνία του iefimerida με τον ΣΚΑΙ, μάθαμε λοιπόν πως την απόφαση για την αλλαγή του μέρους όπου θα γίνει ο τελικός του Survivorπήρε η εταιρία παραγωγής. Ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, αποφάσισε να «γκρουπάρει» ελληνικό και τούρκικο τελικό σε ένα μέρος, προφανώς για οικονομικούς λόγους. Ωστόσο, φαίνεται πως ο τουρκικός τελικός θα μεταδοθεί μεταγενέστερα από τον ελληνικό, με τον Ατζουν Ιλιτζαλί να προβάλει τον ημιτελικό στη χώρα του την Κυριακή.

Σύμφωνα με έμπειρους παράγοντες της τηλεοπτικής αγοράς, η απόφαση του Τούρκου καναλάρχη κλείνει και την τελευταία χαραμάδα στην προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Είχε προηγηθεί φυσικά το «πάγωμα» της προβολής του τρέιλερ συμμετοχών του «The Voice» και παράλληλα η πρόωρη ολοκλήρωση του «Power of love». Όλα δείχνουν πως η τελευταία ημέρα του Ιουνίου σηματοδοτεί και το τέλος της συνεργασίας Ατζούν Ιλίτζαλι και ΣΚΑΪ…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις