Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τελικός Survivor 2019: Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη λίγο πριν το τέλος
LIFESTYLE

Τελικός Survivor 2019: Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη λίγο πριν το τέλος

Τελικός Survivor 2019: Απομένουν μόνο λίγες ώρες για τον μεγάλο τελικό του Survivor και ο Σάκης Τανιμανίδης, έκανε μίνι γκάλοπ για τον νικητή του παιχνιδιού.

Τελικός Survivor 2019: Λίγες ώρες έχουν μείνει μέχρι να μάθουμε τον μεγάλο νικητή του Survivor 3, καθώς απόψε θα γίνει ο τελικός του ριάλιτι επιβίωσης. Το τηλεοπτικό κοινό, είναι αυτό που θα αποφασίσει ποιος θα κατακτήσει την πρώτη θέση και φυσικά το έπαθλο των 100.000 ευρώ, έπειτα από πέντε μήνες πείνας, κακουχιών, τραυματισμών και απαιτητικών αγωνισμάτων. Ο παρουσιαστής του Survivor Σάκης Τανιμανίδης θα υποδεχθεί σήμερα τους τέσσερις φιναλίστ, τη Δήμητρα Βαμβακούση, την Κατερίνα Δαλάκα, τον Νίκο Κοσμά και την Αφροδίτη Σκαφίδα, στην Αλικαρνασσό, όπου θα διεξαχθεί τελικά ο τελικός, ο οποίος θα μεταδοθεί σε ζωντανή σύνδεση.

Η Κατερίνα Δαλάκα, έχει περάσει ήδη στον τελικό έπειτα από έναν αγώνα που έδωσαν και οι τέσσερις, ενώ αναμένουμε να δούμε ποιος από τους υπόλοιπους τρεις παίκτες θα είναι ο άλλος φιναλίστ. Αυτό θα κριθεί από την ψηφοφορία του κοινού που έχει ήδη ξεκινήσει από την Παρασκευή. Ο παίκτης του Survivor 3 που θα λάβει τις περισσότερες θετικές ψήφους από τους τηλεθεατές, θα περάσει στην τελική δυάδα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος μετά τον Άγιο Δομίνικο, επέστρεψε στην Ελλάδα, θα ανακοινώσει τη λήξη της ψηφοφορίας και στη συνέχεια θα ανακοινώσει τον δεύτερο φιναλίστ, που θα κάτσει δίπλα στην Δαλάκα και τότε θα ανοίξουν και πάλι οι γραμμές όπου οι τηλεθεατές θα ψηφίσουν ποιον θέλουν για νικητή του Survivor 3. Σήμερα, ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε μία φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τους τέσσερις φιναλίστ και έγραψε: «Εσύ ποιος θέλεις να είναι ο νικητής; Σήμερα το βράδυ στις 21:00, στον μεγάλο live τελικό της φετινής χρονιάς, ένας από αυτούς τους 4 παίκτες θα γίνει ο Survivor 2019 και θα κερδίσει €100.000!».

Τελικός Survivor 2019: Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη

Τελικός Survivor 2019: Προς οριστική ρήξη ΣΚΑΪ–Ιλίτζαλι;

Ο ΣΚΑΙ είχε ανακοινώσει την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού στο Γαλάτσι, όπως και τις προηγούμενες σεζόν, ενώ είχε ξεκινήσει να στέλνει και προσκλήσεις σε δημοσιογράφους του τηλεοπτικού ρεπορτάζ. Ωστόσο, στις αρχές της εβδομάδας έγινε γνωστό πως ο τελικός θα μεταδοθεί από την Τουρκία. Σε επικοινωνία του iefimerida με τον ΣΚΑΙ, μάθαμε λοιπόν πως την απόφαση για την αλλαγή του μέρους όπου θα γίνει ο τελικός του Survivorπήρε η εταιρία παραγωγής. Ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, αποφάσισε να «γκρουπάρει» ελληνικό και τούρκικο τελικό σε ένα μέρος, προφανώς για οικονομικούς λόγους. Ωστόσο, φαίνεται πως ο τουρκικός τελικός θα μεταδοθεί μεταγενέστερα από τον ελληνικό, με τον Ατζουν Ιλιτζαλί να προβάλει τον ημιτελικό στη χώρα του την Κυριακή.

Σύμφωνα με έμπειρους παράγοντες της τηλεοπτικής αγοράς, η απόφαση του Τούρκου καναλάρχη κλείνει και την τελευταία χαραμάδα στην προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Είχε προηγηθεί φυσικά το «πάγωμα» της προβολής του τρέιλερ συμμετοχών του «The Voice» και παράλληλα η πρόωρη ολοκλήρωση του «Power of love». Όλα δείχνουν πως η τελευταία ημέρα του Ιουνίου σηματοδοτεί και το τέλος της συνεργασίας Ατζούν Ιλίτζαλι και ΣΚΑΪ…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις