Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ανδρέας Γεωργίου – 8 Λέξεις: Η νέα σειρά στον ΣΚΑΪ
LIFESTYLE

Ανδρέας Γεωργίου – 8 Λέξεις: Η νέα σειρά στον ΣΚΑΪ

Ανδρέας Γεωργίου - 8 Λέξεις: Στον ΣΚΑΪ από την νέα σεζόν ο Ανδρέας Γεωργίου με την σειρά 8 Λέξεις.

Ανδρέας Γεωργίου – 8 ΛέξειςΟ Ανδρέας Γεωργίου ύστερα από την μεγάλη επιτυχία του «Τατουάζ», φαίνεται ότι θα συνεχίσει δυναμικά με την νέα του σειρά «8 Λέξεις». Η νέα σειρά των δημιουργών του «Τατουάζ» – Ανδρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου, Κούλλη Νικολάου, θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ, μετά το τέλος της συνεργασίας τους με τον Alpha. Το τρέιλερ των «8 Λέξεων» προβλήθηκε κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων του τελικού του Survivor 3, κάνοντας τους φανς του Ανδρέα Γεωργίου να ανυπομονούν.

Η υπόθεση της σειράς: «Ένας ισχυρός άντρας με σκοτεινό παρελθόν. Ένας τολμηρός καλλιτέχνης που ζει για το παρόν. Ένα ανεκπλήρωτο πάθος που δεν έχει μέλλον. Όμως η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια. Σε αυτό το παιχνίδι όποιος χάσει θα χάσει τα πάντα. Τώρα ο χρόνος παγώνει. Όλα τελειώνουν. Και κάπως έτσι ξαναρχίζουν. Μια δυνατή ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, μυστικά και αποκαλύψεις. Το μυστικό κρύβεται σε 8 λέξεις».

 

Στη νέα δραματική σειρά πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων οι: Πέμυ Ζούνη, Απόστολος Γκλέτσος, Γιώργος Παρτσαλάκης, Θάλεια Ματίκα Δανάη Παππά, Ειρήνη Καραγεώργη και Ιάσωνας Παπαματθαίου.

Ανδρέας Γεωργίου – 8 Λέξεις: Η ανάρτηση για τις «8 Λέξεις»

Το νέο του επαγγελματικό ξεκίνημα ανακοίνωσε μέσω Instagram ο Ανδρέας Γεωργίου. Ποστάροντας το σήμα του σταθμού του Φαλήρου, ο δημιουργός έγραψε: «Να εμπιστεύεσαι τη μαγεία των νέων ξεκινημάτων».

https://www.instagram.com/p/BzXshMTH2tF/

Ανδρέας Γεωργίου – 8 Λέξεις: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τρεις καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο της τηλεοπτικής μυθοπλασίας, τον σκηνοθέτη-παραγωγό και ηθοποιό Αντρέα Γεωργίου, τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου και τον παραγωγό και ηθοποιό Κούλλη Νικολάου. Δημιουργοί σειρών με υψηλές διακρίσεις στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού, ο Ανδρέας Γεωργίου, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου θα παρουσιάσουν, την προσεχή σεζόν, στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τη νέα τους σειρά, «8 λέξεις». Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν για να τυλίξει στα επικίνδυνα δίχτυα της τις ζωές των ηρώων.

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις