Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ρούχα – σιδέρωμα: Τρία κόλπα για εύκολο σιδέρωμα
PLUS

Ρούχα – σιδέρωμα: Τρία κόλπα για εύκολο σιδέρωμα

Ρούχα – σιδέρωμα: Τρία κόλπα για να σιδερώνονται πιο εύκολα τα ρούχα

Ρούχα – σιδέρωμα: Το σιδέρωμα των ρούχων είναι μια εργασία που πολλοί αντιπαθούν. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι με τη ζέστη αποτελεί μια κουραστική διαδικασία που οι περισσότεροι θέλουν να αποφύγουν. Ωστόσο, υπάρχει ο τρόπος να διευκολύνετε τον εαυτό σας. Μπορείτε να διευκολύνετε τη διαδικασία, κάνοντας τα ρούχα σας πιο εύκολα στο σιδέρωμα.

Υπάρχουν τρεις δοκιμασμένοι τρόποι για σίγουροι επιτυχία. Δεν είναι κάτι περίπλοκο, δύσκολο ή χρονοβόρο. Απλώς θέλει στοιχειώδη οργάνωση. Δείτε τους:

Ρούχα – σιδέρωμα: Μην αφήνετε πολλές μέρες τα ρούχα «σε αδράνεια»

Από τη στιγμή που τα ρούχα σας στεγνώσουν, δεν πρέπει να τα αφήσετε πολλές μέρες ασιδέρωτα. Όσο περισσότερο κάθονται τα ρούχα, τόσο περισσότερο οι ζάρες γίνονται μόνιμες. Μαζέψτε τα, διπλώστε τα και φροντίστε να τα σιδερώσετε το συντομότερο.

Ρούχα – σιδέρωμα: Τινάξτε τα ρούχα πριν τα στεγνώσετε

Πρέπει να έχετε κατά νου πως όπως μπουν τα ρούχα στο στεγνωτήριο έτσι ακριβώς θα βγουν. Για να βγουν λιγότερο τσαλακωμένα, «τινάξτε» κάθε ρούχο πριν το βάλετε στο στεγνωτήριο ή την απλώστρα. Έτσι η δουλειά που θα έχετε να κάνετε στο σιδέρωμα θα είναι λιγότερη.

Ρούχα – σιδέρωμα: Βάλτε κρεμάστρες

Μερικά ρούχα, όπως για παράδειγμα τα πουκάμισα, είναι πιο δύσκολο να σιδερωθούν. Μία εύκολη λύση για καλύτερα αποτελέσματα και λιγότερο χρόνο είναι να τα κρεμάσετε μόλις βγουν από το πλυντήριο. Τινάξτε τα και τοποθετήστε τα σε κρεμάστρες. Το βάρος του νερού θα εξαφανίσει το μεγαλύτερο μέρος των τσαλακωμάτων. Αυτό σημαίνει ότι θα σιδερωθούν πολύ πιο εύκολα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις