Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χάλι Μπέρι Instagram: Έκλεισε τα 53 και ποζάρει με βρεγμένο μπλουζάκι και χωρίς σουτιέν
LIFESTYLE

Χάλι Μπέρι Instagram: Έκλεισε τα 53 και ποζάρει με βρεγμένο μπλουζάκι και χωρίς σουτιέν

Χάλι Μπέρι Instagram: «Leveled up, Circa ’66» γράφει στην λεζάντα η ηθοποίος, που πραγματικά γίνεται κάθε χρόνο και... καλύτερη.

Χάλι Μπέρι Instagram: Τα 53 έκλεισε η Χάλι Μπέρι και γιόρτασε τα γενέθλιά της ποστάροντας μια απίστευτα «καυτή» φωτογραφία στο Instagram. Η γοητευτική ηθοποιός διατηρείται σε εκπληκτική φόρμα, όπως είναι εξάλλου προφανές από την εικόνα που ανέβασε στη σελίδα της και αφήνει ελάχιστα στη φαντασία.  Η 53χρονη πρωταγωνίστρια του «John Wick 3» πόζαρε με βρεγμένο μπλουζάκι και χωρίς στηθόδεσμο, μπαίνοντας έτσι πανηγυρικά στο…«no bra club», όπως αναφέρει και η στάμπα στο t-shirt της.

«Leveled up, Circa ’66» γράφει στην λεζάντα η ηθοποιός, που πραγματικά γίνεται κάθε χρόνο και. καλύτερη.  Μερικές από τις συναδέλφους της Μπέρι, όπως η Βαϊόλα Ντέιβις και η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ έστειλαν θερμές ευχές στην φίλη τους αφήνοντάς της μηνύματα στη σελίδα, ενώ ο Αρσένιο Χολ της άφησε απλά μερικά emoji σε σχήμα σαμπάνιας.  Η εικόνα έχει συγκεντρώσει χιλιάδες like και σχόλια από θαυμαστές της Μπέρι που την πλημμυρίζουν με ευχές.

View this post on Instagram

Leveled up, Circa ‘66.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Η Χάλι Μπέρι ήταν μια από τις πιο υψηλά αμειβόμενες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 2000, ενώ προτού ασχοληθεί με την υποκριτική εργαζόταν ως μοντέλο.

Σε ηλικία 19 ετών διαγνώστηκε με διαβήτη, κάτι που την ανάγκασε να πραγματοποιήσει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο ζωής και τη διατροφή της. «Η διατροφή μου είναι προσανατολισμένη στη διαχείριση του διαβήτη μου, γι’ αυτό προσπαθώ να έχω τέσσερα μικρά γεύματα την ημέρα. Μου αρέσει να αισθάνομαι δυνατή και υγιής», έχει δηλώσει η Χάλι.

Η 53χρονη σταρ προσπαθεί να τρώει πολλά λαχανικά και να πίνει άφθονο νερό αποφεύγοντας τα τεχνητά γλυκαντικά και το ψωμί. Παράλληλα, η μητέρα δύο παιδιών γυμνάζεται έντονα σε καθημερινή βάση, εναλλάσσοντας τα είδη γυμναστικής που ακολουθεί, ώστε να μην πλήττει.

https://www.instagram.com/p/BvSOgBGAqIt/

https://www.instagram.com/p/BwuXjP1jj7B/

https://www.instagram.com/p/Bx2XrMPjoYM/

https://www.instagram.com/p/Bzi2IbdDABc/

https://www.instagram.com/p/BumK_UTjtVf/

https://www.instagram.com/p/BqijK8aD6h0/

Η Χάλι Μπέρι έχει κάνει τρεις γάμους και πολλές σχέσεις. 

David Justice: 1992 ως το 1997
Eric Benét: 2001 – 2005
 Olivier Martinez: 2013 – 2016

Με τον Gabriel Aubry, απέκτησε την κόρη της Νάλα, αλλά δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Όταν χώρισαν, η Χάλι Μπέρι απείλησε τον πρώην σύντροφό της ότι θα πάει να ζήσει στη Γαλλία με το παιδί της, γιατί δεν ένιωθε ασφάλεια. Ο σύντροφος αρνήθηκε, την έσυρε στα δικαστήρια και κέρδισε τη δίκη. Μάλιστα, είχε εμπλακεί σε καυγά με τον Ολιβιέ Μαρτίνεζ.

Πριν δύο χρόνια, η πανέμορφη Χάλι Μπέρι πόσταρε μια μια λήψη που τη δείχνει μέσα στην αγκαλιά του Alex Da Kid. «Η ισορροπία μου», έγραφε στη λεζάντα του ποστ.

Ο Αlex da Kid του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Alexander Grant, έχει συνεργαστεί με ηχηρά ονόματα της μουσικής όπως ο Dr. Dre, η Ριάνα, ο Έμινεμ. Φήμες θέλουν όμως, να έχουν χωρίσει. 

View this post on Instagram

My…..balance…

A post shared by CEO OF KIDinaKORNER (@alexdakid) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις