Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάκης Ρουβάς παιδιά: Ποζάρουν πάνω στο κύμα
LIFESTYLE

Σάκης Ρουβάς παιδιά: Ποζάρουν πάνω στο κύμα

Σάκης Ρουβάς παιδιά: Ο Σάκης Ρουβάς εκτός από ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης, είναι και στοργικός πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Σάκης Ρουβάς παιδιά: Ο Σάκης Ρουβάς απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και φροντίζει να μάθει τα παιδιά του τις χαρές του αθλητισμού. Ο τραγουδιστής ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram πάνω σε μια σανίδα SUP. Μαζί του πάνω στη σανίδα, τα τέσσερα παιδιά του, που έχει αποκτήσει με την Κάτια Ζυγούλη.

«Η μέρα ξεκίνησε με οικογενειακό board meeting», γράφει αστειευόμενος ο Σάκης Ρουβάς που παράλληλα δείχνει πως διατηρείται σε εξαιρετική φόρμα. Προφανώς ο φωτογράφος σε αυτή την εξαιρετική λήψη είναι η αγαπημένη του σύζυγος Κάτια Ζυγούλη.

Σάκης Ρουβάς παιδιά: Η τρυφερή φωτογραφία του τραγουδιστή

https://www.instagram.com/p/B1TN6g3itxS/

Σάκης Ρουβάς παιδιά: Χαρούμενη οικογένεια

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν αποκτήσει την Αριάδνη, τον Αλέξανδρο, την Αναστασία και τον βενιαμίν της οικογένειας, τον μόλις τριών ετών Απόλλωνα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε, ωστόσο πριν από δύο χρόνια, στις 3 Ιουλίου του 2017 στην Εκάλη, με κουμπάρους τη Μαριάννα και τον Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Μάλιστα, οι δυο τους φωτογραφήθηκαν αγκαλιά πριν από μερικές μέρες, όταν και βρέθηκαν για μία μικρή απόδραση στην όμορφη Σχοινούσα. Παράλληλα, ταξίδεψαν στην Κρήτη και την αγαπημένη του Ελούντα, το μέρος που γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων διαφήμισης. Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς γεμίζουν τις μπαταρίες τους και προσπαθούν να μείνουν, έστω και για λίγο, μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Σάκης Ρουβάς: Στην αγκαλιά της Κάτιας

Σάκης Ρουβάς παιδιά: “Δεν περίμενα να κάνω οικογένεια και παιδιά”

Ο Σάκης Ρουβάς εξομολογείται σε παλαιότερη συνέντευξη του στο περιοδικό People πόσο έχει αλλάξει η ζωή του τα τελευταία χρόνια. “Πριν από μερικά χρόνια ήταν πολύ μακριά από την πραγματικότητά μου το κόνσεπτ της οικογένειας» παραδέχεται.

Ήταν κάτι που ξύπνησε μέσα του όταν μπήκε στη ζωή του η Κάτια Ζυγούλη;

«Η Κάτια ήταν ο έρωτας που ήρθε και τα ισοπέδωσε όλα. Ήταν ένας έρωτας ολοκληρωτικός. Και οι αλλαγές έγιναν μόνες τους» ομολογεί. Παράλληλα, μιλά για την εποχή που δεν ένιωθε ευτυχισμένος. «Το ότι δεν είσαι ευτυχισμένος δεν έχει να κάνει απαραίτητα με το τι σου λείπει. Δεν θέλω να το γενικεύσω, θα σου μιλήσω για τον εαυτό μου.

Πολλές φορές δεν νιώθεις ευτυχισμένος γιατί η σύμβαση στο μυαλό σου δεν σου επιτρέπει να είσαι. Συνήθως όλο αυτό συμβαίνει υποσυνείδητα και έχει να κάνει με δικά μας βιώματα, με τον τρόπο που έχουμε μεγαλώσει. Έχει να κάνει με το αν βαθιά μέσα μας πιστεύουμε ότι αξίζουμε να είμαστε ευτυχισμένοι ή όχι, αν πιστεύουμε ότι αξίζουμε να μας αγαπούν ή όχι».

Επομένως η συνθήκη της ευτυχίας ουσιαστικά ξεκινά από μέσα μας;

«Ακριβώς! Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός βέβαια. Το σίγουρο πάντως είναι πως το αν είναι κάποιος ευτυχισμένος δεν εξαρτάται από το αν είναι επιτυχημένος ή ευκατάστατος. Είναι μια τελείως εσωτερική διαδικασία που δεν οφείλεται σε εξωτερικούς παράγοντες.

Το πιο σημαντικό είναι να γνωρίσεις και να αποδεχτείς αυτό που είσαι. Γιατί, αν δεν σε γνωρίσεις, πώς θα σε αποδεχτείς; Για να σε αποδεχτείς, πρέπει να συγχωρήσεις αυτά που θεωρούσες λάθος. Είναι μια αρκετά περίπλοκη διαδικασία, που δεν έχω ολοκληρώσει και που πιστεύω πως ουσιαστικά δεν ολοκληρώνεται ποτέ.

Χαίρομαι πολύ που μπήκα σε αυτή γιατί η συνειδητοποίηση του εαυτού μας –το να ξεκινάς να αναζητάς το ποιος είσαι πραγματικά– είναι το ήμισυ του παντός. Είναι μεγάλο το μυστήριο της ζωής για να πούμε ότι το έχουμε λύσει”.

Σάκης Ρουβάς: Συνέντευξη στην εκπομπή After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις