Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο – έγκυος: Τραυματίστηκε 43χρονη στη Θεσσαλονίκη, έχασε το έμβρυο
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο – έγκυος: Τραυματίστηκε 43χρονη στη Θεσσαλονίκη, έχασε το έμβρυο

Τροχαίο - έγκυος: Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, που επικαλείται πηγές της αστυνομίας, μετά τη διακομιδή της 43χρονης γυναίκας στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι το έμβρυο ήταν νεκρό.

Τροχαίο – έγκυος: Τραγική κατάληξη είχε ο τραυματισμός μιας γυναίκας που διένυε τον 9ο μήνα της κύησης και τραυματίστηκε εχθές σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη. Παρόλο που τα τοπικά ΜΜΕ είχαν μεταδώσει ότι ο τραυματισμός της γυναίκας, που οδηγούσε ένα από το οχήματα που ενεπλάκησαν σε τροχαίο την Τρίτη στη Λητή, ήταν ελαφρύς, οι συνέπειές του για το έμβρυο που κυοφορούσε ήταν μοιραίες.

Mετά τη διακομιδή της 43χρονης γυναίκας στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι το έμβρυο ήταν νεκρό. Όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ, η γυναίκα οδηγούσε το αμάξι της, στο οποίο επέβαινε και το άλλο της παιδί, ένα ανήλικο αγοράκι, όταν συνέβη το δυστύχημα στην παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών.

Όπως είχαν μεταδώσει εχθές τα τοπικά ΜΜΕ, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα της 43χρονης συγκρούστηκε με ένα άλλο. Επί τόπου έσπευσε η Πυροσβεστική με 4 πυροσβέστες και 2 οχήματα που απεγκλώβισε την γυναίκα και τη μετέφερε στο Ιπποκράτειο, όπου και πληροφορήθηκε ότι το έμβρυο δεν τα κατάφερε.

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις