Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Θανάσης Αντετοκούνμπο: Η ψυχή που δεν έχει ο Γιάννης (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Η ψυχή που δεν έχει ο Γιάννης (vid)

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Κάποια στιγμή θα πρέπει να ειπωθεί η αλήθεια για τον Θανάση Αντετοκούνμπο, τον οποίο ο Γιάννης έχει μεγαλύτερη ανάγκη από όσο νομίζει ο κόσμος

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Η κουβέντα γύρω από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και το πόσο ευνοημένος είναι ο Θανάσης επειδή είναι αδερφός του Γιάννη κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Όπως και το ότι πήρε μεταγραφή στους Μιλγουόκι Μπακς διότι μεσολάβησε ο MVP της περσινής σεζόν στο ΝΒΑ. Στο ερώτημα ποιος από τους δύο έχει μεγαλύτερη ανάγκη τον άλλον, θα μπορούσε σίγουρα να απαντήσει πρώτη η μητέρα τους.

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι ο Θανάσης μπορεί να επιβιώσει χωρίς τον Γιάννη, ενώ για το αντίθετο υπάρχουν αρκετές αμφιβολίες. Αυτός είναι και ένας λόγος που οι Μπακς προχώρησαν στην απόκτηση του Θανάση. Το όνειρο και ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ είναι ξεκάθαρος και θεωρούν ότι για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει ο «Greek Freak» να νιώθει συναισθηματική ασφάλεια. Τόσο απλά…

Ο «Big Brother» Θανάσης το μεγάλο στήριγμα του Γιάννη

Η ανάγνωση λοιπόν μπορεί να είναι εντελώς ανάποδη. Ο «Big Brother» Θανάσης είναι βέβαιο ότι δεν πάει για να βοηθήσει αγωνιστικά τα «ελάφια» του ΝΒΑ. Βέβαια, μην εκπλαγείτε αν αποδειχτεί πολύτιμη η παρουσία του. Άλλωστε εκείνοι που τον μειώνουν και τον απαξιώνουν συνήθως, είναι οι ίδιοι που μετά τον αποθεώνουν για όσα πετυχαίνει μέσα στο παρκέ. Και οι Έλληνες δημοσιογράφοι με τους Αμερικανούς δεν διαφέρουν σε τούτη την περίπτωση.

Ο Θανάσης έδειξε στον Παναθηναϊκό ότι μπορεί να έχει σημαντική συνεισφορά σε πολλούς τομείς. Ο Ρικ Πιτίνο δήλωσε ότι πρόκειται για τον παίκτη που μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο από κάθε άλλον. Ακόμη και οι πιο αυστηροί, δεν γίνεται να αγνοήσουν την αλτικότητα και την ενέργεια που βγάζει όταν βρίσκεται μέσα στο γήπεδο.

Απόδειξη το ματς με την Τσεχία

Στον πρόσφατο αγώνα με την Τσεχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, όπου η Ελλάδα ήθελε νίκη με 12 πόντους, ο μοναδικός παίκτης που στήριξε πραγματικά τον Νικ Καλάθη στην προσπάθεια να πάρουμε τη διαφορά ήταν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Ωραία η κουβεντούλα για το πόσο μας αδίκησαν οι διαιτητές με τα φάουλ που σφύριξαν στον Γιάννη, αλλά αν είχαμε πάρει την πρόκριση όλοι για τον «Big Brother» θα μιλούσαν και όχι για τον MVP.

Για να μην το κουράζουμε πάντως με τη μεταγραφή του Θανάση στους Μπακς και την μετακόμιση στο ΝΒΑ, ο μοναδικός λόγος για τον οποίο έγινε είναι για να νιώθει καλύτερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο,τι και να χρειαστεί, οι Αμερικανοί είναι αποφασισμένοι να του το προσφέρουν, για να τον δούν να στέφεται πρωταθλητής στο ΝΒΑ. Όταν λοιπόν τον ρώτησαν τι είναι αυτό που θα βελτίωνε την ψυχολογία του και θα του πρόσφερε ένα έξτρα μπουστάρισμα για την επόμενη σεζόν, εκείνος απλά απάντησε: «My bro, Thanasis…»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις