Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Σε μηνύσεις προχωράει το βασιλικό ζεύγος
ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Σε μηνύσεις προχωράει το βασιλικό ζεύγος

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Αίσθηση έχει προκαλέσει η πρόθεση του βασιλικού ζεύγους να προχωρήσει σε μήνυση εναντίον του Mail On Sunday.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Κατ’ αρχήν υπάρχουν δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι η σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο πρίγκιπας Χάρι και τα έβαζε με όσους ασχολούνται με την οικογένειά του, δεν ήταν σε γνώση ούτε του Παλατιού, ούτε του πατέρα του Πρίγκιπα Κάρολου και του αδερφού του Πρίγκιπα Γουίλιαμ. Και αυτό έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα την βασιλική οικογένεια. Αγνόησε τους συμβούλους του και προχώρησε σε μια σκληρή ανακοίνωση και μηνύσεις εναντίον βρετανικής ταμπλόιντ που είχε δώσει στην δημοσιότητα μια επιστολή της Μέγκαν Μάρκλ στον πατέρα της στην οποία του ζητούσε μεταξύ άλλων να σταματήσει να λέει ψέμματα.

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν μπορεί πλέον να ελέγξει τα νεύρα του. Η κατάσταση μάλιστα ξέφυγε τελείως όταν τα έβαλε με ρεπόρτερ του Skynews η οποία του έκανε μια απλή ερώτηση και εκείνος την έδιωξε με άσχημο τρόπο! Το περιστατικό έγινε πριν εκδώσει την σκληρή ανακοίνωση εναντίον του Τύπου την οποία η οικογένειά του έμαθε μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο. Όπως εξήγησε ο Χάρι, με επίσημη ανακοίνωση, «έχασα τη μητέρα μου και τώρα βλέπω την σύζυγό μου να πέφτει θύμα των ίδιων ισχυρών δυνάμεων».

Δείτε την αντίδρασή του στο απόσπασμα

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Η ανακοίνωση του Πρίγκιπα Χάρι

Για να κάνει γνωστή την ανακοίνωση ότι προχωράει σε μηνύσεις κατά του Τύπου ο Πρίγκιπας Χάρι δημιούργησε μάλιστα ειδική σελίδα στο ίντερνετ μόνο και μόνο για να ανεβάσει την δήλωσή του. Μεταξύ άλλων στην δήλωση αυτή αναφέρει ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται επιβεβαιώνοντας τους χειρότερους φόβους του. Ότι δεν αντιμετωπίζεται σαν αληθινός άνθρωπος και αναφέρεται στην μητέρα του Πριγκίπισσα Νταϊάνα η οποία είχε πέσει θύμα και πλήρωσε με την ζωή της την δημοσιότητα αυτή και τώρα βλέπει αυτό να γίνεται με την γυναίκα του.

Αναφέρει επίσης ότι αν η δικαιοσύνη εκδώσει απόφαση υπέρ του τότε τα χρήματα θα δοθούν σε ιδρύματα κατά του bullying. Εκπρόσωπος πάντως της Κυριακάτικης Mail ανέφερε ότι επιμένει στο ρεπορτάζ που δημοσίευσε και αρνείται κατηγορηματικά ότι η επιστολή της Μέγκαν Μαρκλ που αποκάλυψε ήταν αυτούσια και δεν είχε υποστεί επεξεργασία ή αλλοιώσεις. Τα βέλη του κατά του βασιλικού ζευγαριού, που ολοκληρώνει σήμερα την περιοδεία του στην Αφρική, για αυτή την απόφαση έριξε ο γνωστός βρετανός δημοσιογράφος, Πιρς Μόργκαν – που και στο παρελθόν έχει στηλιτεύσει ξανά τη συμπεριφορά του ζευγαριού, και ειδικά της Μέγκαν.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Οι χαρακτηρισμοί του Πιρς Μόργκαν

Με ένα μήνυμα στο Twitter, ο Μόργκαν χαρακτήρισε τη μακροσκελή ανακοίνωση του Πρίγκιπα «υποκριτική» και κατηγόρησε το ζευγάρι για bullying κατά του Τύπου. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Δεν έχω ξαναδιαβάσει πιο άγρια επίθεση στον Τύπο από αυτή του Χάρι και της Μέγκαν. Ούτε πιο υποκριτική. Έχουν δεχτεί την επιδοκιμασία και την κριτική που η συμπεριφορά τους έχει προκαλέσει. Μιλάνε για το bullying, αλλά αυτή είναι η δική τους προσπάθεια να κάνουν bullying στο Τύπο για δουλοπρεπή συκοφαντία».

Σε άλλο tweet, ο παρουσιαστής του Good Morning Britain χαρακτήρισε περίεργη την απόφασή τους να στραφούν κατά των μέσων μετά από μια σειρά από αποθεωτικά άρθρα για την περιοδεία τους. Όπως έγραψε: «Ουάου… μετά από την καλύτερη εβδομάδα τους στον Τύπο για όλη τη χρονιά, η Μέγκαν και ο Χάρι αποφάσισαν να ξεκινήσουν έναν μοχθηρό πόλεμο με τον Τύπο. Γιατί να το κάνουν αυτό τώρα, πάνω που είχαν αρχίσει να διώχνουν την αρνητική δημοσιότητα από πάνω τους; Περίεργη στρατηγική».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις