Ντέμι Μουρ βιασμός: Έλληνας πίσω από τη σκοτεινή ιστορία;

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ντέμι Μουρ βιασμός: Έλληνας πίσω από τη σκοτεινή ιστορία;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Ντέμι Μουρ βιασμός: Ελληνικής καταγωγής ήταν ο βιαστής της Ντέμι Μουρ ύστερα από συγκλονιστικές αποκαλύψεις στη βρετανική εφημερίδα Sun.

08.10.2019 | 14:43

Ντέμι Μουρ – βιασμός: Την ταυτότητα του άνδρα που βίασε την Ντέμι Μουρ όταν αυτή ήταν 15 ετών έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική Sun υποστηρίζοντας ότι ο άνδρας ήταν ελληνικής καταγωγής. Σύμφωνα με το δημοσίευμα το όνομα του βιαστή ήταν Βαλ Ντούμας ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών το 1997. Η διάσημη ηθοποιός στη βιογραφία της που κυκλοφόρησε πρόσφατα γράφει ότι όλα συνέβησαν όταν επέστρεψε σπίτι μια ημέρα και βρήκε έναν ηλικιωμένο άνδρα στο διαμέρισμά στο οποίο έμενε η μητέρα της. «Ήταν βιασμός. Ήταν μια προδοσία που με καταρράκωσε όταν ο άνδρας με ρώτησε: Πώς νιώθεις που σε “πούλησε ως πόρνη” η μητέρα σου για 500 δολάρια;”» γράφει η 56χρονη σήμερα Μουρ για όσα πέρασε σε ηλικία 15 ετών.

Η βρετανική εφημερίδα υποστηρίζει ο Ντούμας ήταν ιδιοκτήτης του εστιατορίου La Cage Aux Folles το οποίο επισκέπτονταν συχνά διασημότητες όπως ο Έλτον Τζον, η ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η Μισέλ Φάιφερ. Στην Sun μίλησε ο συνιδιοκτήτης του εστιατορίου, Τζορτζ Γερμανίδης, ο οποίος είπε ότι «το πραγματικό του όνομα ήταν Βασίλης και το παρατσούκλι του Βαλ. Ήταν συνέταιρός μου από το 1974. Είχε πολλά χρήματα». Για τις κατηγορίες που προσάπτει στον Βαλ η Ντέμι Μουρ ο Γερμανίδης απάντησε: «Δεν έχω ιδέα. Εάν είναι αλήθεια, είναι θλιβερό». Σημειώνεται ότι η Sun ζήτησε σχόλιο από τις κόρες του Ντούμα, οι οποίες, όμως, αρνήθηκαν να απαντήσουν. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της γνωστής ηθοποιού, εκείνη και η μητέρα της γνώρισαν τον Βαλ σε ένα εστιατόριο στα τέλη του 1970. Εκείνος τότε ήταν 48 ετών παντρεμένος με παιδιά.

Ντέμι Μουρ: Μια ξεκάθαρη συναλλαγή

Μετά από λίγο καιρό έφαγαν μαζί στο εστιατόριο Mirabelle και στη συνέχεια ξεκίνησε να εμφανίζεται στο σχολείο της. Είπε πως μια μέρα τον βρήκε μέσα στο διαμέρισμα που ζούσε και εκείνος τη βίασε. Ρώτησαν τον περασμένο μήνα την ηθοποιό αν πραγματικά πιστεύει ότι «την πούλησε» η μητέρα της έναντι χρηματικού ποσού. «Βαθιά στην καρδιά μου όχι. Δεν πιστεύω ότι ήταν μια ξεκάθαρη συναλλαγή αλλά και πάλι του έδωσε πρόσβαση και μου έκανε κακό».

Ντέμι Μουρ: Το σκληρό παρελθόν και η αυτοκτονία

Οι γονείς της Τσαρλς Φόστερ Χάρμον και Βιργκίνια Κινγκ χώρισαν προτού γεννηθεί η ίδια στις 11 Νοεμβρίου 1962. Σε πολύ μικρή ηλικία έκανε μια εγχείρηση στα μάτια και από τότε έβλεπε με ένα μπάλωμα. Μεγαλώνει με τον πατριό της Ντάνυ Γκύνες και τη μητέρα της, μόλις 18 χρονών, σε ένα περιβάλλον ανθυγιεινό και συνεχώς μεταβλητό.

Έβλεπε τους γονείς της να μεθούν και να μαλώνουν. Ο πατριός της  αυτοκτόνησε αναπνέοντας μονοξείδιο του άνθρακα. Μετακόμισε περισσότερες από 40 φορές στην παιδική της ηλικία. ‘Όπως η ίδια εξηγεί στο «Interview Magazine»: «Μετακομίζοντας έμαθα να προσαρμόζομαι σε οποιαδήποτε περιβάλλον είχα να αντιμετωπίσω ενώ έγινα πολύ άνετη με τους ανθρώπους γύρω μου. Αυτός ήταν ένας από τους πιο ισχυρούς παράγοντες που συνέβαλαν στο να γίνω ηθοποιός».

Ντέμι Μουρ: Μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια

Exit mobile version