Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Όσλο ασθενοφόρο: Άνδρας έκλεψε το όχημα κι έπεσε πάνω σε πλήθος – Έπεσαν πυροβολισμοί
ΔΙΔΥΜΑ ΜΩΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Όσλο ασθενοφόρο: Άνδρας έκλεψε το όχημα κι έπεσε πάνω σε πλήθος – Έπεσαν πυροβολισμοί

Όσλο ασθενοφόρο: Το όχημα παρέσυρε αρκετά άτομα, ενώ η Αστυνομία ακινητοποίησε τον δράστη.

Όσλο ασθενοφόρο: Ένοπλος έκλεψε ασθενοφόρο στο Όσλο της Νορβηγίας και το έριξε πάνω σε κόσμο, σύμφωνα με την αστυνομία της χώρας. Μετά την επίθεση στο Όσλο, οι Αρχές σημειώνουν πως το όχημα παρέσυρε αρκετά άτομα, δεν υπάρχουν, όμως, πληροφορίες για τον αριθμό τους. Στο νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί μια γυναίκα, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και δύο δίδυμα μωρά. Ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου είπε πως στο περιστατικό ενεπλάκησαν δύο από τα ασθενοφόρα του νοσοκομείου. «Το ένα εκλάπη από έναν ένοπλο οπλισμένο με καραμπίνα. Μερικά λεπτά αργότερα, ένα από τα άλλα ασθενοφόρα μας κατάφερε να σταματήσει το κλεμμένο όχημα πέφτοντας πάνω του. Στη συνέχεια ήρθε η αστυνομία μετά τη σύγκρουση και τον έπιασε», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NRK, το οποίο επικαλέσθηκε αυτόπτες μάρτυρες, η αστυνομία άνοιξε πυρ με στόχο τα ελαστικά του κλεμμένου ασθενοφόρου και ο ύποπτος απάντησε στα πυρά. Σημαντικές αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν επιτόπου. Τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ενώ η νορβηγική αστυνομία δεν έχει διευκρινίσει ακόμη αν το περιστατικό αντιμετωπίζεται ως προσχεδιασμένη επίθεση. «Έχουμε υπό τον έλεγχό μας ασθενοφόρο το οποίο εκλάπη από ένοπλο. Ανοίξαμε πυρ για να σταματήσουμε τον δράστη, ο οποίος δεν τραυματίστηκε σοβαρά», σημειώνει η αστυνομία σε ενημέρωσή της στο Twitter. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και διεξάγει έρευνες για να διευκρινίσει τα κίνητρα του δράστη. Στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η νορβηγική αστυνομία αναζητά και μια γυναίκα ως ύποπτη. στα social media, καταγράφεται η στιγμή των πυροβολισμών.

Όσλο ασθενοφόρο: Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Όσλο ασθενοφόρο: Δίδυμα μωρά ανάμεσα στους τραυματίες

«Δύο μωρά τραυματίσθηκαν αφού το κλεμμένο ασθενοφόρο έπεσε πάνω σε μια οικογένεια. Είναι δίδυμα ηλικίας επτά μηνών και περιθάλπονται», δήλωσε στο Reuters εκπρόσωπος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Όσλο.

Ambulanse kapret i Oslo

Her skyter politiet for å stanse den kaprede ambulansen i Oslo. Les saken her: https://www.nrk.no/ostlandssendingen/mann-stjal-ambulanse-i-oslo-_-flere-pakjort-1.14751816

Gepostet von NRK Nyheter am Dienstag, 22. Oktober 2019

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις