Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μιμή Ντενίση κόρη: Απόλαυσε την μητέρα της στην πρεμιέρα της
LIFESTYLE

Μιμή Ντενίση κόρη: Απόλαυσε την μητέρα της στην πρεμιέρα της

Μιμή Ντενίση κόρη: Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ η θεατρική παράσταση της Μιμής Ντενίση, «Από Σμύρνη Σαλονίκη», στο θέατρο Ελληνικός Κόσμος.

Μιμή Ντενίση κόρη: Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ η θεατρική παράσταση της Μιμής Ντενίση, «Από Σμύρνη Σαλονίκη», στο θέατρο Ελληνικός Κόσμος. Ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν την παράσταση ήταν και η κόρη της διάσημης ηθοποιού, Μαριτίνα. Η Μαριτίνα, έφθασε στο θέατρο συνοδευόμενη από τον πρώην σύζυγο της μητέρας της, Σωτήρη Πολύζο. Με ένα δαντελένιο μίντι φόρεμα και μποτάκια, κατακόκκινο κραγιόν, μια σικ ροκ εμφάνιση από την 19χρονη. Μπορεί η Μιμή Ντενίση και ο Σωτήρης Πολύζος να έχουν χωρίσει, ωστόσο ο δημοσιογράφος είναι πάντα στο πλευρό της και τη στηρίζει στα επαγγελματικά της βήματα. Άψογη σχέση έχει απ’ ό,τι φαίνεται και με την Μαριτίνα, η οποία πριν από λίγο καιρό μίλησε με συγκινητικά λόγια για τη μητέρα της.

Ωστόσο και η ίδια η Μιμή Ντενίση έχει παρευρεθεί σε πολλές σημαντικές στιγμές της κόρης της, εκ των οποία η μία ήταν και η βραδιά αποφοίτησης της  Μαριτίνας από το Pierce, το Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος. Οι φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα αποτυπώνουν γλαφυρά το κλίμα συγκίνησης που ήταν διάχυτο. Η Μαριτίνα Ντενίση, είχε κοντά της την μητέρα της αλλά και όλα τα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς της που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την μητέρα της Μιμής Ντενίση, Μαρία Ντενίση αλλά και την αδελφή της, Σοφία.
Η μητέρα της Μιμής Ντενίση, Μαρία, είναι μια κομψή παρουσία που όλα αυτά τα χρόνια είναι η «ήρεμη δύναμη» στη ζωή της κόρης της. Μαζί δίνουν το παρών σε εκδηλώσεις και πολιτιστικά δρώμενα και πάντα δημιουργούν ένα «δίδυμο» που εκπέμπει την φινέτσα και τον αέρα άλλων δεκαετιών.

Μιμή Ντενίση κόρη: ‘Εμείς δεν έχουμε μπαμπά, έχεις μαμά’

Η Μιμή Ντενίση είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Συν Αθηνά…» και μεταξύ άλλων μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την 18χρονη πλέον κόρη της Μαριτίνα, αλλά και την απόφασή της να την μεγαλώσει έξω από το πλαίσιο μίας κλασσικής οικογένειας… δίχως την ύπαρξη κάποιου συντρόφου.  «Δεν θεωρώ πως κάθε άντρας με τον οποίο έχεις σχέση είναι κι ιδανικός σύντροφος και πατέρας. Όταν απέκτησα την Μαριτίνα δεν είχα έναν τέτοιο σύντροφο. Δεν θεώρησα πως έπρεπε να καπελωθεί το παιδί μου από έναν άντρα που μπορεί να την έβλεπε και σαν εμπόδιο στην σχέση του μ΄ εμένα.»

Όσον αφορά την κόρη της συμπλήρωσε ότι: «Το παιδί μου μεγαλώνοντας δεν είχε καμία απορία πάνω σε αυτό, καθώς από πολύ μικρή ηλικία της μίλησα. Της διηγήθηκα όλη την ιστορία της, της είπα εμείς δεν έχουμε μπαμπά έχεις μαμά, που θα είναι και μαμά και μπαμπάς μαζί. Αν στο μέλλον βρεθεί ένας σύντροφος που να αγαπάει τόσο εμένα όσο κι εσένα τότε θα αποκτήσεις και μπαμπά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις