Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες: Η Μαρία Κίτσου το “έριξε έξω” με ηθοποιούς της σειράς
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες: Η Μαρία Κίτσου το “έριξε έξω” με ηθοποιούς της σειράς

Άγριες Μέλισσες: Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την «Λενιώ» από τις «Άγριες Μέλισσες» στην μουσική σκηνή Σφίγγα, όπου τραγούδησαν live οι «Σερσέ λα φαμ».

Άγριες Μέλισσες: Πολλοί ηθοποιοί από τις “Άγριες Μέλισσες», το νέο σίριαλ του ΑΝΤ1 που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, άφησαν το πλατό και έκαναν νυχτερινή έξοδο. Η νέα δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές και τα νούμερα τηλεθέασης είναι εντυπωσιακά. Οι πρωταγωνιστές της έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Έτσι λοιπόν, κάθε τους εμφάνιση εκτός τηλεοπτικά πλατό δεν μένει απαρατήρητη. Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την «Λενιώ» από τις «Άγριες Μέλισσες» στην μουσική σκηνή Σφίγγα, όπου τραγούδησαν live οι «Σερσέ λα φαμ». Η ηθοποιός Μαρία Κίτσου πήγε να απολαύσει την Ελένη Καρακάση, την Δήμητρα Σταθοπούλου και την Επιστήμη Καμπούρογλου να τραγουδούν επί σκηνής.

Η ηθοποιός Ελένη Καρακάση υποδύεται την Κυρά-Ρίζω στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, την προξενήτρα και ξεματιάστρα του χωριού. Μαζί της ήταν ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης και ο Παύλος Ορκόπουλος, οι οποίοι παίζουν κι εκείνοι στις «Άγριες Μέλισσες». Ο Παύλος Ορκόπουλος ενσαρκώνει τον Νέστορα Αγραφιώτη και ο Κωστής Σαββιδάκης υποδύεται τον παπά του χωριού, τον Πάπα-Γρηγόρη. Εκεί ήταν κι άλλος ένας ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες», ο Γιάννης Αθανασόπουλος, ο οποίος υποδύεται τον Γιάννο Σεβαστό, τον μικρότερο γιο του Μιλτιάδη. Ο φακός εντόπισε επίσης την ηθοποιό Χριστίνα Χειλά Φαμέλη από τις «Άγριες Μέλισσες», η οποία υποδύεται την Θεοδοδία Σεβαστού, την σύζυγο του Λάμπρου και μεγάλη αντίζηλο της Ελένης.

Δείτε ακόμη:

“Άγριες μέλισσες”: Γιατί ο ΑΝΤ1 δεν ήθελε τη Μαρία Κίτσου

Φωτογραφίες από Bovary

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις