Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ρίκι Μάρτιν παιδιά: Για δεύτερη φορά μπαμπάς – Η φωτογραφία του μωρού που έσπασε ρεκόρ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρίκι Μάρτιν παιδιά: Για δεύτερη φορά μπαμπάς – Η φωτογραφία του μωρού που έσπασε ρεκόρ

Ρίκι Μάρτιν παιδιά: Τρισευτυχισμένος μπαμπάς δηλώνει ο Ρίκι Μάρτιν, αφού εκείνος και ο σύζυγός του μόλις καλωσόρισαν το τέταρτο παιδί τους, μέσω παρένθετης μητέρας.

Ρίκι Μάρτιν παιδιά: Τρισευτυχισμένος μπαμπάς δηλώνει ο Ρίκι Μάρτιν, αφού εκείνος και ο σύζυγός του μόλις καλωσόρισαν το τέταρτο παιδί τους, μέσω παρένθετης μητέρας. Ο Ρίκι Μάρτιν ανέβασε πριν από λίγες ώρες μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο instagram, όπου βλέπουμε το χαρούμενο ζευγάρι να χαμογελά, κρατώντας στην αγκαλιά του το νεογέννητο αγοράκι! Ο Ρίκι Μάρτιν έγραψε στη λεζάντα «Γεννήθηκε ο γιος μας Renn Martin-Yosef». Ο popstar μόλις τον προηγούμενο μήνα έκανε γνωστή την είδηση ότι περιμένει κι άλλο παιδί με τον σύζυγό του. Τον Δεκέμβριο γεννήθηκε και η κόρη τους Λουτσία, ενώ τα δίδυμα Ματέο και Βαλεντίνο είναι ήδη 11 ετών!

Η τρυφερή φωτογραφία ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο likes. Φίλοι και θαυμαστές του ζευγαριού έσπευσαν να αφήσουν το δικό τους σχόλιο, χαρίζοντας θερμές ευχές για το νέο μέλος. Το ζευγάρι, όπως είναι φυσικό, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Με τον Jwan Yosef, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Συρία και τη Σουηδία και είναι ζωγράφος με αξιόλογη πορεία, είναι παντρεμένοι από τον περασμένο Ιανουάριο. Ο Ρίκι Μάρτιν έκανε γνωστό τον ερχομό του βενιαμίν της οικογένειας μόλις τον προηγούμενο μήνα, ενώ βραβευόταν από το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με το National Visibility Award.

View this post on Instagram

Nuestro hijo Renn Martin-Yosef ha nacido. #elbebéhanacido

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

Ρίκι Μάρτιν παιδιά: ‘Είμαστε έγκυος, περιμένουμε παιδί’ , τόνισε κατεβαίνοντας από την σκηνή

Στον ευχαριστήριο λόγο του τόνισε πόσο αγαπά τον σύζυγο και τα όμορφα παιδιά του και λίγο πριν κατέβει από τη σκηνή είπε «Παρεμπιπτόντως θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι είμαστε έγκυος, περιμένουμε παιδί». Το post του Ρίκι Μάρτιν έχει ξεπεράσει τα 1 εκατομμύριο likes, ενώ οι fans και οι φίλοι του ζευγαριού δεν παρέλειψαν να αφήσουν το δικό τους σχόλιο, δίνοντας συγχαρητήρια στους δυο γονείς. Να τους ζήσει. Όσον αφορά τον ίδιο τον τραγουδιστή, γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 1971 στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο.

Οι γονείς του Nerieda Morales και Enrique Martin Negroni χώρισαν όταν ο Ρίκι ήταν 2 ετών και έπειτα ξαναπαντρευτήκαν και δημιούργησαν καινούριες οικογένειες. Από τα 3 ετεροθαλή αδέρφια του, από το δεύτερο γάμο του πατέρα του, κανένα δεν ασχολήθηκε με το χώρο του θεάματος όπως ο Μάρτιν. Στην ηλικία των 12, ο Ρίκι Μάρτιν έγινε μέλος του νεανικού λάτιν ποπ συγκροτήματος “Menudo”. Το συγκρότημα αποτελούταν από ανήλικους μουσικούς, οι οποίοι όταν έφταναν στην εφηβεία έφευγαν από το συγκρότημα για να ακολουθήσουν «σόλο» καριέρα. Ωστόσο, όταν έφτασε η ώρα του Ρίκι να φύγει από τους “Menudo”, αυτός επέλεξε να γυρίσει πίσω στο Πουέρτο Ρίκο και να τελειώσει το σχολείο.

Ρίκι Μάρτιν: Μία από τις επιτυχίες του τραγουδιστή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις