Μαχαιρώθηκε μαθητής: Ασύλληπτο περιστατικό σε σχολείο στην Αμαλιάδα

ΕΛΛΑΔΑ

Μαχαιρώθηκε μαθητής: Ασύλληπτο περιστατικό σε σχολείο στην Αμαλιάδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Μαχαιρώθηκε μαθητής: Έναν 15χρονο μαθητή μαχαίρωσαν το πρωί της Πέμπτης μέσα στο σχολείο του στην Αμαλιάδα.

31.10.2019 | 11:32

Μαχαιρώθηκε μαθητής: Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί την τελευταία ώρα στην Αμαλιάδα, λόγω των πολλαπλών τραυμάτων που υπέστη από μαχαίρι ένας μαθητής. Σύμφωνα με την εφημερίδα της Ηλείας «Πατρίς», το περιστατικό σημειώθηκε στο προαύλιο του 1ου Λυκείου Αμαλιάδας, ενώ ο μαθητής που μαχαιρώθηκε είναι 15 ετών. Κατά τις ίδιες πηγές, ο νεαρός μαθητής από την Αμαλιάδας φέρει πολλαπλά τραύματα στην πλάτη. Στο σχολείο αυτή την ώρα έχουν σπεύσει αστυνομικοί.

Αστυνομική πηγή ανέφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε στις 10:15 στο προαύλιο του Λυκείου Αμαλιάδας. Όλα ξεκίνησαν από τη λογομαχία ανάμεσα σε δυο νεαρούς μαθητές, ηλικίας 15 ετών. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένας από τους δυο νεαρούς έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον 15χρονο. Κατά την ίδια πηγή, τα κυρίως τραύματα έχουν προκληθεί στην ωμοπλάτη και στο χέρι. Η αστυνομία αναφέρει, με κάθε επιφύλαξη, ότι ο 15χρονος πιθανότατα δεν κινδυνεύει. Στο σχολείο έσπευσαν και αστυνομικοί για τη διενέργεια έρευνας. Τους ειδοποίησε ο διευθυντής και έσπευσαν ταχύτατα. Δράστης φέρεται να είναι ένας 18χρονος, μαθητής μεγαλύτερης τάξης στο ίδιο σχολείο.

Αμαλιάδα: Για μια κοπέλα η επίθεση;

Τα δύο παιδιά τσακώθηκαν και ο καυγάς πήρε απρόβλεπτες διαστάσεις. Κάποια στιγμή ο 18χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και χτύπησε στην πλάτη και στον αγκώνα τον 15χρονο. Το τραυματισμένο παιδί, σωριάστηκε αιμόφυρτο και στο σχολείο επικράτησε πανικός. Οι καθηγητές ειδοποίησαν τον διευθυντή και εκείνος με τη σειρά του, την αστυνομία. Η επίθεση στον μαθητή έγινε λίγο μετά τις 10.30. Ο 18χρονος δράστης έφυγε από το σχολείο και αναζητείται από τους αστυνομικούς.

Πηγές μέσα από το σχολείο ανέφεραν ότι ο καυγάς ξεκίνησε για μία κοπέλα. Η παρεξήγηση των δύο παιδιών, κατέληξε σε ένα άγριο καυγά. Ο 18χρονος βρισκόταν στο σχολείο του οπλισμένος. Όπως είπε ο 15χρονος τραυματίας στους γιατρούς, ο δράστης πηγαίνει στη Β’ Λυκείου, καθώς έχει μείνει πολλές φορές στην ίδια τάξη. Συμμαθητές του ανέφεραν, ότι έχει το προφίλ του “νταή” στο σχολείο και δημιουργεί προβλήματα. Στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν πως δεν κινδυνεύει η ζωή του 15χρονου. Αναμένεται πάντως να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας, για έναν πλήρη ιατρικό έλεγχο.

Exit mobile version