Ουγγαρέζος μάνα: Η πρώτη του έξοδος μετά τον θάνατο της μητέρας του

LIFESTYLE

Ουγγαρέζος μάνα: Η πρώτη του έξοδος μετά τον θάνατο της μητέρας του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Ουγγαρέζος μάνα: Η πρώτη του δημόσια έξοδος μετά το θάνατο της μητέρας του και οι δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.

04.11.2019 | 22:30

Ουγγαρέζος μάνα: Στο πάρτι γενεθλίων του Γιώργου Τσαλίκη βρέθηκε πρόσφατα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και κατά τη διάρκεια της βραδιάς απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων πως δεν θα τον δούμε σύντομα να διασκεδάζει και αποκάλυψε πως μετά τον θάνατο της μητέρας του προσπαθεί μέσω της δουλειάς να βρει ξανά τη βάση του. Μετά τη δύσκολη αυτή η στιγμή προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια του και να συνεχίσει τη ζωή του κανονικά. Ήδη μετά από μια εβδομάδα αποχής έχει επιστρέψει στη δουλειά του, στο πλατό της εκπομπής της Φαίης Σκορδά. Επέστρεψε επίσης και στην ραδιοφωνική του εκπομπή «The Mappes Show«, την οποία επιμελείται και συμπαρουσιάζει μαζί με τους καλούς του φίλους Σταμάτη Μητούση και Ιωάννα Λαΐου.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Για διασκέδαση τρελή η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν το νιώθω, αλλά όταν είμαι δίπλα σε ανθρώπους που είναι η ζωή τους αυτό που κάνουν, τότε κι εγώ είμαι δίπλα τους σε αυτό. Δεν θα με δείτε σύντομα να διασκεδάζω τρελά, αλλά να είμαι δίπλα σε φίλους, θα είμαι. Είναι αυτό που έχω συνηθίσει να κάνω, αυτό μέσα από το οποίο κι εγώ αυτοπροσδιορίζομαι, η δουλειά μου τόσα χρόνια τώρα, την αγαπώ πολύ. Θέλω να κάνω τους ανθρώπους να περνούν καλά και μέσα από αυτό πιστεύω ότι θα ξαναβρώ τη βάση μου».

Τι έλεγε για τη μαμά του

Η μητέρα του το τελευταίο διάστημα έδινε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, την οποία, δυστυχώς, δεν κατάφερε να κερδίσει. Η κατάσταση της υγείας της είχε επιδεινωθεί τους τελευταίους μήνες εξαιτίας της απώλειας του συζύγου της. Ο παρουσιαστής σε παλιότερη συνέντευξή του είχε μιλήσει και για τη σχέση που έχει με τη μητέρα του: «Η μάνα σου είναι αυτή που ό,τι και να γίνει, και να σε πιάσουν να κλέβεις, θα βρει ένα επιχείρημα και θα πει δεν ήταν το παιδί μου.

Πάντα είναι αυτή που όταν τη συμβουλευτείς, θα σου πει αυτό που θα έκανε. Μπορεί να είναι παρωχημένο, μπορεί να σου πει κάτι που είναι άσχετο τελείως, λάθος δηλαδή, δεν πειράζει, είναι αυτό που θα έκανε εκείνη. Είναι ο μόνιμος σύμμαχός σου. Να αγαπάτε τις μανάδες και τους μπαμπάδες σας και να τους αγκαλιάζετε, κι ας είστε άνθρωποι που δεν αγκαλιάζετε όπως εγώ, γιατί κάποια στιγμή μπορεί να μην τους έχετε και θα σας λείπουν».

Δείτε τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο:

Exit mobile version