Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Καφέ της Χαράς Βάλια σήμερα: Μεγάλωσε, πήρε πτυχίο και κάνει come back
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Καφέ της Χαράς Βάλια σήμερα: Μεγάλωσε, πήρε πτυχίο και κάνει come back

Καφέ της Χαράς Βάλια σήμερα: Η μικρή Βάλια που όλοι απολαύσαμε μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 μεγάλωσε και πήρε το πτυχίο της.

Καφέ της Χαράς Βάλια σήμερα: Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από το τέλος της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, όμως κανείς δεν ξεχνάει ότι τα μηχανάκια της τηλεθέασης έπαιρναν «φωτιά» κάθε φορά που προβαλλόταν ένα καινούριο επεισόδιο από «Το καφέ της Χαράς». Κι αυτό γιατί η σειρά κατάφερε και συνδύαζε ένα επιτυχημένο σενάριο, μαζί με ένα πολύ ταλαντούχο cast. Από τους μεγάλους, όπως ο Χάρης Ρώμας και η Ρένια Λουιζίδου, μέχρι τους μικρούς ηθοποιούς. Συγκεκριμένα, η Έφη Ρασσιά υποδυόταν την κόρη της Ρένιας Λουιζίδου. Όμως, η μικρή και γλυκιά Βάλια από το «Καφέ της Χαράς» δεν είναι πλέον μικρή! Διανύει τα μέσα της δεκαετίας των 20 και πριν από λίγο καιρό τελείωσε τη Νομική και χάρηκε που πήρε το πτυχίο της.

Μπορεί να σπούδασε κάτι διαφορετικό από την ηθοποιία, ωστόσο συνεχίζει να την αγαπά, γι’ αυτό και η 24χρονη σήμερα Έφη Ρασσιά, πρόκειται να επιστρέψει στην τηλεόραση. Η μελαχρινή, η οποία είναι ανιψιά του Χάρη Ρώμα, θα παίξει ξανά στο «Καφέ της Χαράς», όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός και δημιουργός της σειράς. «Η ανιψιά μου τελείωσε μόλις την νομική και είμαι περήφανος για αυτό. Ακολουθεί μια παράλληλη πορεία. Όπως δηλαδή εγώ σπούδασα ιατρική και πήγαινα κρυφά στη δραματική σχολή. Δεν είναι πως εκείνη το έκανε κρυφά όσο σεμνά. Για το νέο κύκλο του Καφέ της Χαράς κάναμε δοκιμαστικά και είναι πάρα πολύ καλή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Καφέ της Χαράς Βάλια σήμερα: Η επιστροφή της επιτυχημένης σειράς

Το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει για τα καλά και σχεδόν τίποτα δε φαίνεται να μπορεί να σταματήσει το sequel που όλοι όσοι παρακολουθούσαν περίμεναν να δουν και όσοι δεν αντέχαμε ούτε τη μουσική του σήματος ελπίζαμε να μη γυριστεί ποτέ ξανά. Γιατί θα άνοιγε άλλος ένας κύκλος 20 χρόνων επανάληψης όπως συμβαίνει με τα σήριαλ του Χάρη Ρώμα στον ΑΝΤ1. Η σειρά επιστρέφει με τους πρωταγωνιστές να γυρίζουν στον τόπο του εγκλήματος, το τηλεοπτικό Κολοκοτρωνίτσι 15 χρόνια μεγαλύτεροι, έτοιμοι να συνεχίσουν την ιστορία τους από εκεί που ξεκίνησαν.

Όπως είναι λογικό, με τόσα χρόνια που πέρασαν δεν μπορεί οι ιστορίες να συνεχίσουν όπως ακριβώς είχαν τελειώσει στο πρώτο πέρασμα της σειράς. Κάποια πράγματα θα έχουν αλλάξει δραματικά και θα πρέπει να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα. Στο σήμερα και στα 15 χρόνια και βάλε που πέρασαν από την τελευταία φορά που είδαμε τους γραφικούς κάτοικους του χωριού. Ωστόσο, από το καστ του ριμέικ του «Καφέ της Χαράς», θα απουσιάζουν κάποιοι από τους πρωταγωνιστές, όπως η Γωγώ (Ελένη Λιάσκα) και η Ματούλα (Χαρά Σμύρου), οι οποίες τα τελευταία χρόνια ζουν στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις