Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αρνιακός – πρόσφυγες: Το σχόλιο που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων
ΕΛΛΑΔΑ

Αρνιακός – πρόσφυγες: Το σχόλιο που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Αρνιακός - πρόσφυγες: Το γεγονός σχολιάστηκε  στα social media με τους χρήστες να "τσακώνονται" μεταξύ τους, καθώς οι απόψεις διίσταντο. 

Αρνιακός – πρόσφυγες: Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε ένα σχόλιο που βγήκε από τα χείλη του Τάσου Αρνιακού στο δελτίο καιρού του Αντέννα. Ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιάκος εκφωνώντας το δελτίο και θέλοντας να κάνει χιούμορ προχώρησε σε ένα σχόλιο που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως καθώς μίλησε “για κύματα προσφύγων που δεχόμαστε από ανατολικά” και για “πυρά” μεταξύ των οποίων βρισκόμαστε.

Το γεγονός σχολιάστηκε  στα social media με τους χρήστες να “τσακώνονται” μεταξύ τους, καθώς οι απόψεις διίσταντο. “Στο έλεος των νοτιάδων θα συνεχίσει να βρίσκεται η χώρα μας και τις επόμενες ημέρες, γεγονός που συνεπάγεται συννεφιές, υγρασία, βροχές, καταιγίδες και υψηλές -για την εποχή- θερμοκρασίες, κυρίως στα δυτικά. Σε επαναλαμβανόμενα κύματα, όπως ακριβώς τα κύματα των προσφύγων που δεχόμαστε από τα ανατολικά. Μεταξύ δύο πυρών δηλαδή.”, ήταν η φράση που είπε χαρακτηριστικά.

Και η Τσιμτσιλή…

Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με σχόλιο που έκανε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια φάνηκε να κατηγορεί τους πρόσφυγες για «έλλειψη παιδείας» δηλώνοντας τα εξής: «Μπορεί να μην έχουν να φάνε, αλλά κάνουν 5-6 παιδιά. Ο Έλληνας την περίοδο της κρίσης έκανε ένα παιδί και αυτό για να πει ας πούμε έγινα γονιός».  Φυσικά, ούτε αυτό το σχόλιο πέρασε απαρατήρητο από το Twitter.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις