Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Επαναστατική Αυτοάμυνα: Χρυσοχοΐδης – “Κάποιοι θέλουν νέο Γρηγορόπουλο”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επαναστατική Αυτοάμυνα: Χρυσοχοΐδης – “Κάποιοι θέλουν νέο Γρηγορόπουλο”

Επαναστατική Αυτοάμυνα: Για «διαφορετικό κλίμα στην αστυνομία» μίλησε στην άτυπη Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Επαναστατική Αυτοάμυνα: Στις καταλήψεις, αλλά και στην εξάρθρωση εγκληματικών και τρομοκρατικών οργανώσεων αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της άτυπης συνεδρίασης της ΚΟ της ΝΔ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Όπως τόνισε στην ΕΛ.ΑΣ. υπάρχει ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα, ενώ υπογράμμισε ότι οι επιχειρήσεις γίνονται στη βάση συγκεκριμένης στρατηγικής με κριτήριο το αποτέλεσμα. Μάλιστα, είπε ότι οι καταλήψεις θα τελειώσουν με προσοχή κι όχι με 3.000 παιδιά μέσα στο Πανεπιστήμιο. «Δεν φτάνει να καθαρίσουμε τα Εξάρχεια, πρέπει να τελειώνουμε με την εξάρθρωση των εγκληματικών και τρομοκρατικών οργανώσεων», είπε χαρακτηριστικά ο κ. υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατά τη διάρκεια της ΚΟ της ΝΔ και πρόσθεσε ότι «κάποιοι θέλουν έναν νέο Γρηγορόπουλο».

Εν συνεχεία, ο κ. Χρυσοχοϊδης αναφέρθηκε ακόμα και στις ενέργειες για την ενίσχυση της ασφάλειας στις γειτονιές, υπογραμμίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εγκατέλειψε πλήρως τα λαϊκά στρώματα. «Από Πατησίων και κάτω δεν έβλεπαν αστυνομικό», σημείωσε. «Ανάμεσα στις πρώτες κινήσεις περιλαμβάνονται η ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας, η επιστροφή 1.500 αστυνομικών στην Αττική, 1.500 προσλήψεις που ήδη έγιναν και σε 20 ημέρες θα βρίσκονται ήδη στους δρόμους καθώς και η νέα ομάδα με την ονομασία «Δράση» που θα αριθμεί 200 άτομα ως το τέλος του μήνα σε όλο το λεκανοπέδιο», κατέληξε.

Τα συγχαρητήρια Μητσοτάκη στην Αντιτρομοκρατική:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις