Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Χάλι Μπέρι Instagram: Στα 53 της, είναι σκέτη κόλαση – Κοιλιακοί που “ζαλίζουν”
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χάλι Μπέρι Instagram: Στα 53 της, είναι σκέτη κόλαση – Κοιλιακοί που “ζαλίζουν”

Χάλι Μπέρι Instagram: Η Χάλι Μπέρι κάθε Παρασκευή ποστάρει φωτογραφίες της στο Instagram από τις προπονήσεις της και χρησιμοποιεί το hashtag #fitnessfriday.

Χάλι Μπέρι Instagram: Οι απίθανοι κοιλιακοί της Χάλι Μπέρι συγκέντρωσαν σχεδόν μισό εκατομμύριο like στο Instagram και όχι άδικα! Σε ηλικία 53 ετών η Χάλι Μπέρι είναι τόσο καλλίγραμμη και γυμνασμένη που θα τη ζήλευαν ακόμα και πολύ νεότερες από εκείνη γυναίκες. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός σηκώνει την μπλούζα για να δείξει περήφανη τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της, τους οποίους βέβαια διατηρεί με συχνή προπόνηση και φροντίζοντας να ξεπερνά κάθε φορά τον εαυτό της. «Σας ενθαρρύνω να βάλετε τον δικό σας στόχο. Ποιο είναι το fitness goal σας; Βάλτε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά!» γράφει η Χάλι Μπέρι στη λεζάντα και μας παροτρύνει να αποκτήσουμε κι εμείς το σώμα που πάντα ονειρευόμασταν.

Η ίδια σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην ταινία Bruised, όπου υποδύεται μια MMA fighter. «Ένας από τους στόχους μου για τo Bruised; Οι καλλίγραμμοι κοιλιακοί. Και σήμερα κατάφερα να τους αποκτήσω και νιώθω απίστευτα!» αναφέρει η πρωταγωνίστρια στην ίδια ανάρτηση. Μάλιστα μια ακόμα απίθανα γυμνασμένη 50άρα, η Ναόμι Κάμπελ δεν παρέλειψε να δώσει με τον τρόπο της τα συγχαρητήρια στη Χάλι Μπέρι, σχολιάζοντας από κάτω με emojis που αναπαριστούν φλόγες -για να δείξει προφανώς πόσο hot βρίσκει τη φωτογραφία της ηθοποιού!

Η Χάλι Μπέρι κάθε Παρασκευή ποστάρει φωτογραφίες της στο Instagram από τις προπονήσεις της και χρησιμοποιεί το hashtag #fitnessfriday. Η ίδια στα stories της παρουσίασε στους followers της μια σειρά ασκήσεων με kettlebell, με το οποίο έκανε τρία σετ καθίσματα των 10 επαναλήψεων και τρία σετ swings των 15 επαναλήψεων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις