Γερουλάνος: Ποστάρισμα εναντίον Γκαγκάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γερουλάνος: Ποστάρισμα εναντίον Γκαγκάκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Γερουλάνος: Αφορμή η στάση της Γκαγκάκη στο πάνελ του Γιώργου Λιάγκα που έκανε αναπαράσταση του φοιτητή που εκσπερμάτισε στην πλάτη φοιτήτριας στο ΑΠΘ!

12.11.2019 | 23:29

Γερουλάνος: Την παραίτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη από την προεδρία του ΔΣ της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων ζήτησε με ανάρτησή του στο facebook ο επικεφαλής της παράταξης ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Παύλος Γερουλάνος. Αφορμή η διακωμώδηση της ασέλγειας φοιτητή σε βάρος συμφοιτήτριάς του στο ΑΠΘ από το πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, στο οποίο συμμετείχε η κα Γκαγκάκη. Η ανάρτηση του κ. Γερουλάνου έρχεται να προστεθεί σε ένα σύνολο πιέσεων προς τον δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη, για την αποπομπή της Κατερίνας Γκαγκάκη από την παράταξή του, μετά την αντίδρασή της στην εν λόγω είδηση.

Υπενθυμίζεται πως το πάνελ του Γιώργου Λιάγκα άρχισε να διακωμωδεί το συμβάν χρησιμοποιώντας απίστευτες εκφράσεις όπως: «Εσταζε το ταβάνι;», «του έπεσε ο καφές του από πίσω και την πιτσίλισε», «ε, την πιτσίλισε, αλλά όχι ο καφές». Ακολούθησαν και άλλα ανήκουστα, χυδαία, σχόλια του Γιώργου Λιάγκα («ε, ναι ρε παιδιά στην πλάτη, αφού ήταν από πίσω, πώς θα πάει μπροστά, θα κάνει γκελ;») και ένα εξίσου απαράδεκτο από την Ελένη Τσολάκη: «Υπήρχε συναίσθημα ανάμεσα στους δυο;». Στη εκχυδαϊσμό του θέματος συμμετείχε σύσσωμο το πάνελ του Γιώργου Λιάγκα, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Ελένη Τσολάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας αλλά και η Κάλια Ελευθερίου η οποία δεν έπαψε δευτερόλεπτο να γελάει με τα σχόλια του υπολοίπου πάνελ.

Η συγγνώμη από τη Κατερίνα Γκαγκάκη

Από την πλευρά της η κα Γκαγκάκη ζήτησε δημοσίως συγγνώμη, γράφοντας στο Instagram: «Όλοι χρωστάμε κατά καιρούς μία συγγνώμη. Σήμερα εγώ, μία μεγάλη».

Η δήλωση Γερουλάνου

«Είχαμε την ελπίδα πως είτε η κα Γκαγκάκη, προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης, είτε ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Μπακογιάννης, θα αντιλαμβάνονταν την ουσία αλλά και τον συμβολισμό που εμπεριέχει η επίσημη ενασχόληση με τον πολιτισμό της Αθήνας καθώς και τη σημασία του παραδείγματος στο χώρο του πολιτισμού και της πολιτικής, αναλαμβάνοντας με παρρησία και χωρίς τυμπανοκρουσίες τις ευθύνες τους».

Τα πράγματα είναι απλά: Η κα Γκαγκάκη δεν μπορεί και δεν θα έπρεπε να παραμείνει στη θέση της, ως ένδειξη κατανόησης ότι συμπεριφορές όπως η δική της στην επίμαχη τηλεοπτική εκπομπή δεν έχουν θέση ούτε στον χώρο ευθύνης της, ούτε στην ελληνική κοινωνία» έγραψε ο Παύλος Γερουλάνος.

Exit mobile version