Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λένα Ζευγαρά ΜΑΤ: Σάλος με το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο
ΕΛΛΑΔΑ

Λένα Ζευγαρά ΜΑΤ: Σάλος με το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Λένα Ζευγαρά ΜΑΤ: Κανείς δεν γνωρίζει αν το βίντεο είναι αληθινό ή όχι, ωστόσο κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Λένα Ζευγαρά ΜΑΤ: Viral βίντεο από το κέντρο της Αθήνας δείχνει μία κλούβα των ΜΑΤ να «δονείται» υπό τους ήχους της Λένας Ζευγαρά. Τον γύρο του internet κάνει εδώ και λίγες ώρες ένα βίντεο που έχει ανεβάσει η σατιρική ιστοσελίδα Luben. Στο υλικό αυτό φαίνεται μία κλούβα των ΜΑΤ με… φωτορυθμικά να «παίζει δυνατά» την επιτυχία της Λένας Ζευγαρά «Έλα έλα». Σύμφωνα με το Luben που «ανέβασε» και το εν λόγω βίντεο, το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες μέρες στη διασταύρωση των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Φειδίου, στα Εξάρχεια.

Ένα μπλε φως που αναβόσβηνε και θύμιζε έντονα φωτορυθμικά έπαιζε ταυτόχρονα με το γνωστό τσιφτιτέλι «Έλα έλα» από την Λένα Ζευγαρά. Κανείς δεν γνωρίζει αν το βίντεο είναι αληθινό ή όχι, ωστόσο κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Λένα Ζευγαρά: Το αδιαχώρητο στη Γερμανία

Η ερμηνεύτρια «φαινόμενο» προκαλεί ντελίριο με τα τραγούδια της και το ξεσηκωτικό πρόγραμμά της on stage. Δεν είναι τυχαίο πως οι νυχτερινές της εμφανίσεις στο Tokyo είναι sold out και για να βρεις τραπέζι πρέπει να το έχεις κλείσει μέρες πριν. Η μελαχρινή καλλονή έδωσε την περασμένη εβδομάδα δύο μοναδικά live στη Γερμανία, προκαλώντας το αδιαχώρητο κόσμου.

Συνεχίζοντας παράλληλα με το «Τokyo», το live tour της σε Ελλάδα και εξωτερικό, τόσο στο Χάγκεν όσο και στο Αμβούργο, προκλήθηκε «έκρηξη» κεφιού, με τους επιχειρηματίες να την διεκδικούν και για νέες εμφανίσεις, κατόπιν επιθυμίας του κόσμου, που «πλημμύρισαν» για χάρη της στα μαγαζιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις