Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σταθόπουλος πολεμικές τέχνες: Το μέλος της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα» έκανε μαθήματα (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Σταθόπουλος πολεμικές τέχνες: Το μέλος της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα» έκανε μαθήματα (vid)

Σταθόπουλος πολεμικές τέχνες: Σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική, ο ίδιος μαζί με τον Διονύση Μπάκα, ήταν τα άτομα που πήγαν να πλύνουν με χλωρίνη τη γιάφκα της οργάνωσης στην Κυψέλη.

Σταθόπουλος πολεμικές τέχνες: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα». Ο κατηγορούμενος για συμμετοχή στην οργάνωση Βαγγέλης Σταθόπουλος φαίνεται ότι μετά την αποφυλάκισή του για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα», το 2018, προσπαθούσε να δείξει σε όλους ότι είχε αφήσει πίσω του το αντάρτικο πόλης. Ο Σταθόπουλος εμφανίζεται ως δάσκαλος πολεμικών τεχνών «γιατί γύρω μας», όπως ο ίδιος λέει, «κυκλοφορούν πολλοί απατεώνες». Σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική, ο ίδιος μαζί με τον Διονύση Μπάκα, ιδιοκτήτη της γιάφκας στον Χολαργό, ήταν τα άτομα που πήγαν να πλύνουν με χλωρίνη τη γιάφκα της οργάνωσης στην Κυψέλη, την ίδια στιγμή που νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το… επαναστατικό ταμείο της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open TV, πάνω σε συλληφθέντα βρέθηκε το ποσό των 5.000 ευρώ. Επίσης, μια ληστεία στα Εξάρχεια έχει μπει στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ., αφού φέρεται να έχει πραγματοποιηθεί από μέλη της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας». Εν τω μεταξύ, δύο νέα βίντεο, που καταγράφουν καρέ-καρέ τις κινήσεις των δραστών της μοιραίας για την «Επαναστατική Αυτοάμυνα» ληστείας στο πρακτορείο στον Χολαργό, είδαν πριν από ένα 24ωρο για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Η ληστεία, από την οποία άρχισε να ξετυλίγεται το «κουβάρι» της υπόθεσης, που οδήγησε στην εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης, είχε σημειωθεί σε απόσταση λίγων οικοδομικών τετραγώνων από το διαμέρισμα, που θεωρείται ως μία από τις κεντρικές «γιάφκες» της οργάνωσης.

Βαγγέλης Σταθόπουλος
«Επαναστατική Αυτοάμυνα»: Μαθήματα πολεμικών τεχνών έκανε ο ένας από τους συλληφθέντες
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις