Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Όπλα σε σπίτι: Πλήθος από σφαίρες σε διαμέρισμα στην Κρήτη – Ο νοικάρης απεβίωσε έναν μήνα πριν
ΕΛΛΑΔΑ

Όπλα σε σπίτι: Πλήθος από σφαίρες σε διαμέρισμα στην Κρήτη – Ο νοικάρης απεβίωσε έναν μήνα πριν

Όπλα σε σπίτι: Σοκαρίστηκε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού όταν εισήλθε σε αυτό για να το καθαρίσει, έπειτα από τον θάνατο του νοικάρη.

Όπλα σε σπίτι: Ισχυρό σοκ περίμενε την ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού στην Ελούντα, όταν πήγε να το καθαρίσει καθώς ο αλλοδαπός που το ενοικίαζε είχε φύγει από τη ζωή πριν από περίπου ένα μήνα και εκείνη ήθελε να το ενοικιάσει σε άλλον ενδιαφερόμενο. Μόλις μπήκε μέσα, διαπίστωσε με έκπληξη ότι ο αποβιώσας νοικάρης έκρυβε στο διαμέρισμα ένα οπλοστάσιο από εκατοντάδες σφαίρες και όπλα, που είναι άγνωστο αν είχε χρησιμοποιήσει όσο ζούσε και σε ποιες περιπτώσεις! Σοκαρισμένη η γυναίκα, ειδοποίησε την Αστυνομία άνδρες της οποίας έφτασαν στο διαμέρισμα για επιτόπια έρευνα, σύμφωνα με την «Ανατολή».

Τα όπλα και τα πυρομαχικά, που ο αριθμός και οι τύποι τους δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, παρελήφθησαν με προσοχή και εστάλησαν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για βαλλιστική εξέταση και δακτυλοσκόπηση, ενώ η Ασφάλεια ερευνά αν ο αλλοδαπός ενοικιαστής ήταν μπλεγμένος σε παρανομίες στο διάστημα της διαμονής του στην Κρήτη. Να σημειωθεί ακόμα ότι μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε χωριό της Πεδιάδος, στην Κρήτη. Στο επίκεντρο των ερευνών βρέθηκε οικογένεια με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο που έχει απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις κυρίως ναρκωτικών.

Όπλα σε σπίτι: Το «ντου» της ΕΛ.ΑΣ.

Η επιχείρηση ξεκίνησε τα ξημερώματα του Σαββάτου με τη συμμετοχή δυνάμεων της Ασφάλειας και της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου ενώ σημαντικό ρόλο είχαν και οι άνδρες της ΟΕΑ Κρήτης. Σπίτια, μάντρες, αποθήκες και βοσκοτόπια έγιναν «φύλλο και φτερό». Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν ναρκωτικά, όπλα και σφαίρες, ενώ έχουν γίνει τουλάχιστον δύο συλλήψεις. Το «ντου» της ΕΛ.ΑΣ. είχε σχεδιαστεί εδώ και ημέρες ύστερα από εμπιστευτική πληροφορία που ανέφερε ότι υπάρχουν ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις