Χαϊκάλης νοσοκομείο: Η ανάρτηση του ηθοποιού στο Facebook

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χαϊκάλης νοσοκομείο: Η ανάρτηση του ηθοποιού στο Facebook

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Χαϊκάλης νοσοκομείο: O ίδιος έγραψε στα social media «Άντε να δούμε πως θα πάει η εβδομάδα. Στο Ελπίς για ανάπαυση».

18.11.2019 | 13:13

Χαϊκάλης νοσοκομείο: Ο Παύλος Χαϊκάλης, το πρωί της Δευτέρας, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από έντονους πόνους που είχε στην κοιλιακή χώρα. Ο ηθοποιός λίγο αργότερα ανέβασε φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του Ελπίς, καθησυχάζοντας συγγενείς και φίλους. «Άντε να δούμε πως θα πάει η εβδομάδα. Στο Ελπίς για ανάπαυση», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τη συνόδευε, χωρίς όμως να αποκαλύψει τι του συνέβη. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια με ευχές από τους θαυμαστές του για γρήγορη ανάρρωση ήταν δεκάδες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ηθοποιός αντιμετωπίζει ένα θέμα με τη χολή του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ηθοποιός είχε καταφέρει να χάσει 30 κιλά μέσα σε τέσσερις μήνες. Ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν καλεσμένος στον Νίκο Μουτσινά όπου εκτός από τα επαγγελματικά του μίλησε και για τη μεγάλη απώλεια βάρους που τον έχει κάνει αγνώριστο.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίον κατάφερε να χάσει 30 κιλά μέσα σε τέσσερις μήνες, ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους, που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση: «23 κιλά είχα χάσει όταν σε συναντηθήκαμε το καλοκαίρι. Τώρα είναι 30 τα κιλά. Δεν είναι ούτε στεναχώριες ούτε διάφορα που γραφόντουσαν. Ούτε προβλήματα υγείας ούτε επέμβαση στο στομάχι έκανα. Το μεγάλο μυστικό είναι πως πρέπει να αλλάξεις και να κάνεις focus σε αυτό. Όταν κάναμε τα βιντεάκια με τον Πέτρο, έβλεπα τα βίντεο και τρελαινόμουν. Έλεγα πως μισώ αυτό το πράγμα που βλέπω απέναντι μου. Δεν μου άρεσε αυτός ο άνθρωπος. »

Παύλος Χαϊκάλης: «Η διατροφή είναι το νούμερο ένα παράγοντας προβλημάτων υγείας»

Συνεχίζει τον λόγο του, σημειώνοντας ότι: «Συν όλα τα προβλήματα που έφερε στη ζωή μου το πάχος. Εκεί πρέπει να μπεις σε μια πορεία και να πεις ότι την ακολουθώ μέχρι το τέλος ένα πρόγραμμα. Έχασα τα κιλά μέσα σε τρεισήμισι, τέσσερις μήνες αλλά επειδή είναι από γιατρούς η δίαιτα αυτή δεν είναι στέρηση, έτρωγα ελάχιστες θερμίδες αλλά έπαιρνα όλα τα στοιχεία τα οποία χρειάζεται ο οργανισμός. H δίαιτα είναι το Cambridge Weight Plan. Η διατροφή είναι το νούμερο ένα παράγοντας προβλημάτων υγείας. Εγώ έκανα focus, λοιπόν, σε αυτό, ακολουθώ ένα πρόγραμμα κλινικής διατροφής και απολαμβάνω σήμερα αυτό ακριβώς».

Παύλος Χαϊκάλης: «Μισούσα αυτό που έβλεπα» δήλωσε ο ηθοποιός

Exit mobile version