Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ: Ισοπαλία με τον Άρη – Τα highlights της αναμέτρησης
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ: Ισοπαλία με τον Άρη – Τα highlights της αναμέτρησης

ΑΕΚ: Σε ένα ακόμη κακό παιχνίδι από πλευράς Ένωσης, ο Άρης παραλίγο να φύγει με το «διπλό» (1-1) από το ΟΑΚΑ αν και αγωνιζόταν για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο

ΑΕΚ: Η ΑΕΚ είναι άρρωστη. Βαριά άρρωστη. Σε έναν ακόμη προβληματικό, για την Ένωση, αγώνα, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Κωστένογλου ήταν κατώτεροι των περιστάσεων και παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη περισσότερο έναντι στον εξαιρετικό Άρη, εν τέλει οριακά κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία (1-1), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Στα του αγώνα, το πρώτο ημίχρονο δεν περιελάμβανε ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται. Στο δεύτερο ημίχρονο, τα «αίματα άναψαν» και οι ισορροπίες άλλαξαν ύστερα από την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Ιντέγε στο 53′ για πάτημα στον Μάνταλο. Αν και με αριθμητικό αβαντάζ η ΑΕΚ δε φάνηκε καλύτερα από τους φιλοξενούμενους. Ο Άρης έβγαινε δειλά δειλά σε αντεπιθέσεις και σε μία εξ αυτών, ο Λάρσον άνοιξε το σκορ για τους Θεσσαλονικείς στο 65′. Το ματς έγινε γκραν γκινιόλ στο τελευταίο τέταρτο, με τον Δικέφαλο να ισοφαρίζει εν τέλει στο 81′ με τον Μάνταλο από το σημείο του πέναλτι, ύστερα από φάουλ που έγινε στον Σιμόες εντός περιοχής. Το σκορ πάντως δεν ανετράπη από τους κιτρινόμαυρους οι οποίοι πίεσαν ασφυκτικά στις καθυστερήσεις.

ΑΕΚ: Τα Highlights της αναμέτρησης

ΑΕΚ: Οι δηλώσεις Κωστένογλου

«Θα συμφωνήσω μόνο για το σημερινό ματς. Είχαμε νευρικότητα και έλλειψη αυτοπεποίθηση. Μπήκαμε χωρίς πάθος και αυτοσυγκέντρωση, χωρίς να δημιουργούμε προβλήματα στον αντίπαλο. Στο δεύτερο με αριθμητική υπεροχή δεχθήκαμε γκολ, κάναμε δύο επιθετικές αλλαγές, ισοφαρίσαμε, είχαμε δύο κλασικές ευκαιρίες ν πάρουμε το ματς αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Η εικόνα μας δεν ήταν καλή. Ακόμα μας έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ξημερώνει η επόμενη μέρα και επιβάλλεται να σηκώσουμε κεφάλι. Μας προβληματίζει η εικόνα μας. Υπάρχει μια μάστιγα με τραυματισμούς και γαστρεντερίτιδες, συν την απουσία της τιμωρίας του Λιβάγια. Αυτά δεν αποτελούν δικαιολογία, αλλά αντικειμενικά δεν ήμασταν καλοί, άσχετα αν πιέσαμε στο δεύτερο μέρος».

ΑΕΚ: Μακριά από την κορυφή

Το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα για τους κιτρινόμαυρους στέρησε την ευκαιρία από την ΑΕΚ να «πλησιάσει» στην κορυφή της Super League, ύστερα και από την ισοπαλία του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη. Πλέον, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου, μετά από 11 αγώνες έχει μόλις 18 βαθμούς και στην παρούσα φάση, βρίσκεται στο -9 από την κορυφή, στην οποία συγκατοικούν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός.

ΑΕΚ: Η επόμενη αγωνιστική

Η Ένωση μπορεί να θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, ωστόσο στην επόμενη αγωνιστική έχει αρκετά δύσκολο έργο. Και αυτό γιατί αντιμετωπίζει το Σάββατο στην Κρήτη τον ΟΦΗ, που έχει παρουσιάσει ένα ιδιαίτερα θετικό πρόσωπο στο φετινό πρωτάθλημα και που θα δει επίσης τη νίκη κόντρα στον Δικέφαλο ως κίνητρο για την αναπτέρωση του ηθικού του μετά τις τρεις σερί ήττες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις