Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστεία με αυτοκίνητο: Νέο “ντου” στη Μεταμόρφωση, σε κατάστημα με ηλεκτρικά
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία με αυτοκίνητο: Νέο “ντου” στη Μεταμόρφωση, σε κατάστημα με ηλεκτρικά

Ληστεία με αυτοκίνητο: Η νέα μέθοδος διάρρηξης, φαίνεται πως γίνεται μάστιγα, καθώς το τελευταίο διάστημα τα περιστατικά είναι πολύ συχνά.

Ληστεία με αυτοκίνητο: Στόχος διαρρηκτών έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής κατάστημα με ηλεκτρολογικό υλικό στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης. Οι διαρρήκτες χτύπησαν περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα το κατάστημα που βρίσκεται στο 12ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας χρησιμοποιώντας αυτοκίνητο ως «πολιορκητικό κριό». Παρά το γεγονός ότι ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός οι άγνωστοι κατάφεραν να πάρουν 15-20 βαλίτσες με τρυπάνια και άλλα εργαλεία πριν να διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η νέα μέθοδος διάρρηξης, φαίνεται πως γίνεται μάστιγα, καθώς το τελευταίο διάστημα τα περιστατικά είναι πολύ συχνά. Τα ξημερώματα της Πέμπτης, άγνωστοι χρησιμοποίησαν ξανά την προσφιλή στους διαρρήκτες εισβολή με αυτοκίνητο. Στόχος των διαρρηκτών κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνίας στο Μενίδι. Οι άγνωστοι χτύπησαν με το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν την πλαϊνή είσοδο του καταστήματος καταφέρνοντας να ανοίξουν μια μικρή τρύπα στα σιδερένια ρολά.

Οι δράστες, στις 03.15, έπεσαν με το όχημα στην πλαϊνή είσοδο του καταστήματος, σπάζοντας την τζαμαρία και τα ρολά, φόρτωσαν κινητά τηλέφωνα και άλλα προϊόντα και εξαφανίστηκαν.

Δείτε ακόμη

Φωτιά στο «Athenaeum Palace» – Το δωμάτιο 203, τα μπιτόνια και οι υποψίες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις