Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μαντόνα παιδιά: Οι δίδυμες κόρες της φωτογραφίζονται με τα ρούχα της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαντόνα παιδιά: Οι δίδυμες κόρες της φωτογραφίζονται με τα ρούχα της

Μαντόνα παιδιά: Η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα πραγματικά αξιολάτρευτο βίντεο στο Instagram, όπου οι δίδυμες κόρες της δοκιμάζουν τα παπούτσια και τα αξεσουάρ της.

Μαντόνα παιδιά: Η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα μοιράστηκε ένα πραγματικά αξιολάτρευτο βίντεο στο Instagram της. Εκεί, οι δίδυμες κόρες της δοκιμάζουν τα παπούτσια και τα αξεσουάρ της. Τα παιδιά της Μαντόνα, Στέλλα και Έσθερ, φορούν χαριτωμένες πιτζάμες και παίζουν με τα λαμπερά αξεσουάρ της μαμάς τους. Επίσης, φορούν και περούκες της διάσημης μητέρας τους.

Η Μαντόνα είναι ξαπλωμένη και απολαμβάνει το όμορφο show. Παράλληλα, ειδικοί φρόντιζαν το τραυματισμένο γόνατό της, για το οποίο αναγκάστηκε να ακυρώσει προγραμματισμένες εμφανίσεις της. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μοιράστηκε το βίντεο με τους πάνω από 14 εκατομμύρια followers της. Φυσικά, το κατέκλυσαν με like και σχόλια για το πόσο χαριτωμένα είναι τα δύο κορίτσια.

Μαντόνα παιδιά: Οι χαριτωμένες στιγμές του βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram

Φορώντας τα τακούνια της μαμάς τους -κάτι το οποίο συνηθίζουν όλα τα κορίτσια- τα 7χρονα δίδυμα κρατούσαν από μια τσάντα Dolce&Gabbana, αποδεικνύοντας ότι ήδη διαθέτουν… εξαιρετικό γούστο, παρά τη μικρή τους ηλικία! Η Μαντόνα τους ρωτά «Που πάτε έτσι ωραία ντυμένες;» και εκείνες απαντούν με φυσικότητα «Πάμε στο θέατρο!». Ύστερα η τραγουδίστρια τους ρώτησε αν θα δουν κωμωδία ή δράμα, με τις δίδυμες να προτιμούν τη δεύτερη επιλογή. Γελώντας και παίρνοντας παιχνιδιάρικες πόζες στον φακό, οι πανέμορφες κόρες της Μαντόνα φαίνεται ότι περνούν τέλεια, παίζοντας με τα αξεσουάρ της μαμάς τους. Ύστερα, έκανε άλλη μια δημοσίευση όπου οι δίδυμες κόρες της Μαντόνα  βρίσκονται δίπλα της, ενώ ειδικοί περιθάλπουν το γόνατό της.

μαντόνα παιδιά:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις