”Γυναίκα χωρίς όνομα” 17/12: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 17/12: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

''Γυναίκα χωρίς όνομα'' 17/12: Ο Δημήτρης δίνει το πράσινο φως στην Σοφία να δει το γιο τους, καθώς συνειδητοποιεί ότι ο ίδιος δεν είναι σε θέση να τον αναλάβει.

17.12.2019 | 12:58

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 17/12: Τρίτη σήμερα και η σειρά ‘Γυναίκα χωρίς όνομα’ έρχεται με ακόμα ένα νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις. Στο σημερινό επεισόδιο της Τρίτης, η Μάρθα, πίσω από την πλάτη της Μαρίνας, εξακολουθεί να υφαίνει τα καταστροφικά της σχέδια. Ο Δημήτρης δίνει το πράσινο φως στην Σοφία να δει το γιο τους, καθώς συνειδητοποιεί ότι ο ίδιος δεν είναι σε θέση να τον αναλάβει.

Η Μαρίνα προσπαθεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι ο Μιχάλης παντρεύεται την Ιωάννα, ενώ τη βασανίζουν οι αμφιβολίες της για τη Μάρθα. Ένα ψέμα του Χατζή σε σχέση με τη Μαρίνα θα φέρει αναστάτωση στον Μιχάλη. Η Κάτια άρρωστη κινδυνεύει στα χέρια του Νίκου που αδυνατεί να τη βοηθήσει.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 17/12: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

‘Γυναίκα χωρίς όνομα’  16/12

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς η Μαρίνα δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Μάρθα λειτουργούσε πίσω από την πλάτη της και συγκρούεται έντονα με το Φώτη, παίρνοντας το μέρος της. Η Κάτια βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο με τον Νίκο. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στο Μιχάλη τα αληθινά του αισθήματα για τη Σοφία. Η Κλειώ συναντιέται με τον αστυνόμο, αλλά δεν πιστεύει ότι ο πατέρας της είναι μπλεγμένος στην εξαφάνιση της Κάτιας. Εν τω μεταξύ, ο Νίκος ετοιμάζει ένα σκοτεινό σχέδιο, ενώ μια συνάντηση της Μαρίνας με το Μιχάλη θα έχει μια απρόσμενη αποκάλυψη για τη Μαρίνα.

Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

Exit mobile version