Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Χριστόφορος Παπακαλιάτης γενέθλια: Έκπληξη, με όλες τις πρωταγωνίστριες των σήριαλ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χριστόφορος Παπακαλιάτης γενέθλια: Έκπληξη, με όλες τις πρωταγωνίστριες των σήριαλ

Χριστόφορος Παπακαλιάτης γενέθλια: Μάλιστα όλοι οι φίλοι δεν παρέλειψαν να απαθανατίσουν τη σκηνή της συνάντησης όταν ανταλλάσσουν δώρα με τα κορίτσια της παρέας.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης γενέθλια: Τα γενέθλιά του παρέα με αγαπημένες του φίλες, γιόρτασε χθες το βράδυ ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο διάσημος ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος, που κάνει καριέρα στο εξωτερικό, έκλεισε τα 44 του χρόνια, και βρέθηκε παρέα με διάσημες φίλες του, σε πολύ γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.

Την αποκάλυψη έκανε η Τζένη Μπαλατσινού, οι οποία δημοσίευσε φωτογραφία με τον εορτάζοντα Χριστόφορο Παπακαλιάτη, να ποζάρει χαμογελαστός, περιτριγυρισμένος μόνο από γυναίκες. Στη φωτογραφία βλέπουμε τις Σμαράγδα Καρύδη, Εβελίνα Παπούλια, Μαρία Σολωμού, Μαρία Ναυπλιώτου, Ναταλία Δραγούμη, Βίκυ Βολιώτη, Εύα Νάθενα και Νίνα Μιχαλοπούλου.

Εδώ και πολλά χρόνια, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης που τον περισσότερο καιρό είναι μακριά από την Ελλάδα επιστρέφει για να γιορτάσει Χριστούγεννα.

Το βίντεο με την έκπληξη στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Επίσης, μέσα από instastories της, η Μαρία Σολωμού μας έδειξε και την έκπληξη που έκαναν στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, όταν του πήγαν μια τούρτα και του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του. Όπως βλέπουμε και στο βιντεάκι, ο δημοφιλής καλλιτέχνης ξαφνιάστηκε ευχάριστα και έσβησε τα κεράκια της τούρτας, ενώ οι φίλες του φορώντας τα γιορτινά τους καπελάκια χειροκροτούσαν και του εύχονταν χρόνια πολλά.

Δείτε ακόμη:

Η σύλληψη της Λενιώς, το εξώγαμο της Δρόσως και ένοχα μυστικά – Πότε θα δούμε ξανά “Άγριες Μέλισσες”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις