Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μπέκαμ Άγιος Βασίλης: Η σέξι φωτογραφία που ανέβασε η Βικτόρια
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μπέκαμ Άγιος Βασίλης: Η σέξι φωτογραφία που ανέβασε η Βικτόρια

Μπέκαμ Άγιος Βασίλης: Στο κλίμα των ημερών λοιπόν, η Βικτόρια Μπέκαμ, αποφάσισε να μοιραστεί ένα ιδιαίτερο πορτρέτο του συζύγου της, Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Μπέκαμ Άγιος Βασίλης: Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ένας από τους πιο καλοντυμένους αλλά και γοητευτικούς άνδρες στον κόσμο. Στο κλίμα των ημερών λοιπόν, η Βικτόρια Μπέκαμ, αποφάσισε να μοιραστεί ένα ιδιαίτερο πορτρέτο του συζύγου της, Ντέιβιντ Μπέκαμ, όπου ο ίδιος ποζάρει με μπουρνούζι και κόκκινο σκουφάκι, κατακτώντας περίτρανα τον τίτλο του πιο σέξι Άγιου Βασίλη της χρονιάς! Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ σε χαλαρές, εορταστικές στιγμές να φορά μπουρνούζι και να κοιτά με τρυφερό -αλλά παράλληλα και σέξι- βλέμμα τον φακό.

Ο ίδιος χαμογελά στη σύζυγό του, φορώντας το παραδοσιακό σκουφάκι του Άγιου Βασίλη, να μη χάνει ευκαιρία να δημοσιεύει τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκεντρώνοντας μέσα σε λίγες ώρες χιλιάδες likes αλλά και αμέτρητα σχόλια. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Βικτόρια Μπέκαμ εύχεται στους followers της να περάσουν τέλεια την παραμονή Χριστουγέννων.

View this post on Instagram

Happy Christmas Eve!!! Xxxx we love u @davidbeckham x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Χαλαρές στιγμές με την οικογένειά του

Κάτι που φαίνεται και από τη φωτογραφία, όπου φορά μπουρνούζι και τα χαρακτηριστικό κόκκινο σκούφο του Αγιου Βασίλη και κοιτά με ακαταμάχητο βλέμμα τον φακό. Η σύζυγός του δεν έχασε ευκαιρία και δημοσίευσε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκεντρώνοντας μέσα σε λίγες ώρες χιλιάδες likes. Λίγο αργότερα το ίδιο συνέβη και στη φωτογραφία που ανέβασε με όλα τα αντρικά μέλη της οικογένειας, τους τρεις γιους του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις