Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τυχερά παιχνίδια – Κρήτη: Συσκευή ειδοποίησης σε περίπτωση εφόδου ΕΛΑΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Τυχερά παιχνίδια – Κρήτη: Συσκευή ειδοποίησης σε περίπτωση εφόδου ΕΛΑΣ

Τυχερά παιχνίδια - Κρήτη: Στη σύλληψη δεκατριών ατόμων με την κατηγορία ότι συμμετείχαν σε παράνομα τυχερά παιχνίδια, προχώρησαν αστυνομικοί στο Ηράκλειο.

Τυχερά παιχνίδια – Κρήτη: Όπως ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται έρευνες σε όλο το νησί για την καταπολέμηση της παράνομης διενέργειας των τυχερών παιγνιδιών. Μάλιστα συνελήφθησαν σε περιοχή του Δήμου Φαιστού Ηρακλείου έντεκα ημεδαποί ηλικίας από 21 έως 58 ετών που έπαιζαν ζάρια σε κατάστημα ιδιοκτησίας ενός 44χρόνου.

Σύμφωνα με την αστυνομία στο παιχνίδι συμμετείχε και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. Παράλληλα, μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας 49χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ασύρματη ηλεκτρονική συσκευή ειδοποίησης σε περίπτωση επικείμενου αστυνομικού ελέγχου. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Το χρηματικό ποσό των 7.470 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου, βαλιτσάκι το οποίο περιείχε 190 μάρκες διαφόρων χρωμάτων, 26 τράπουλες και 2 ζευγάρια κύβοι-ζάρια.

Δείτε ακόμα

Κινηματογραφική καταδίωξη στο Χαϊδάρι: Ο οδηγός εμβόλισε τρία ΙΧ και διέφυγε πεζός

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις