Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

17

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Σολωμού Wikipedia: “Καλά κρατιέμαι” – Η ιστοσελίδα “πέθανε” την ηθοποιό
LIFESTYLE

Μαρία Σολωμού Wikipedia: “Καλά κρατιέμαι” – Η ιστοσελίδα “πέθανε” την ηθοποιό

Μαρία Σολωμού Wikipedia: Η ηθοποιός διέψευσε την «είδηση» με ανάρτησή της στο Instagram.

Μαρία Σολωμού Wikipedia: Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Μαρία Σολωμού, καθώς σύμφωνα με το Wikipedia η Μαρία Σολωμού πέθανε στις 11 Ιανουαρίου. Η γνωστή ηθοποιός διαπίστωσε με έκπληξη ότι έχει γεννηθεί το 1999, δηλαδή είναι μόλις 21 ετών και πέθανε το περασμένο Σάββατο. Η Μαρία Σολωμού, έσπευσε να διαψεύσει την είδηση με ανάρτησή της στο Instagram, λινκάροντας τον Νίκο Μουτσινά, με τον οποίο είχε συμβεί το ίδιο λάθος, ωστόσο, με αρκετή δόση χιούμορ η ηθοποιός, που πέρυσι έπαιζε στην παράσταση «Βερβερίτσα» του Μουτσινά, τόνισε ότι αν και «πεθαμένη» είναι μικρότερη από αυτόν.

Συγκεκριμένα, στην Wikipedia, αναγράφει πως η Μαρία Σολωμού (γενν. Αθήνα, 1η Οκτωβρίου 1999) είναι Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου. Στις γενικές πληροφορίες, αναφέρει: Γέννηση: 1η Οκτωβρίου 1999, Αθήνα και Θάνατος: 11/1/2020.

Η αντίδραση της Μαρίας Σολωμού στην «είδηση» πως έχει πεθάνει, σύμφωνα με το Wikipedia

Και η δεύτερη version δείχνει πως πέθανε η Μαρία Σολωμού

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Μαρία Σολωμού ανακάλυψε και δεύτερη version, τρομάζοντας όμως, διότι και σε εκείνη την έδειχνε να έχει πεθάνει το Σάββατο και μάλιστα στον Διόνυσο Αττικής. Αυτή την φορά όμως, η ημερομηνία γέννησής της έχει διορθωθεί, αλλά και πάλι είναι λάθος, διότι δείχνει ότι είναι 66 ετών.

Όπως αναφέρεται: η Μαρία Σολωμού έχει γεννηθεί την 1η Οκτωβρίου 1954 και πέθανε στις 11 Ιανουαρίου 2020, στον Διόνυσο Αττικής, ενώ στην οικογενειακή κατάσταση αναφέρει σαν συντρόφους τον Μάριο Αθανασίου και τον Πάνο Μουζουράκη από το 2010. Και πάλι αστειευόμενη, η ηθοποιός έγραψε στην ανάρτησή της στα Insta stories: «Τα πράγματα είναι σοβαρά. Σε όλες τις βερσιόν πέθανα το Σάββατο!!!!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις