Λιάγκας ΕΣΡ: «Μαύρο» στην εκπομπή – Οι αντικαταστάτες

LIFESTYLE

Λιάγκας ΕΣΡ: «Μαύρο» στην εκπομπή – Οι αντικαταστάτες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Λιάγκας ΕΣΡ: Το «κόψιμο» της εκπομπής για μία εβδομάδα όπως ήταν αναμενόμενο θα προκαλούσε μία τρύπα δύω ωρών το μεσημέρι.

15.01.2020 | 23:40

Λιάγκας ΕΣΡ: Από τις 20 Ιανουαρίου και για μία εβδομάδα το ΕΣΡ σταματάει για μία εβδομάδα την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ. Το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο επέβαλε το πρόστιμο των 150.000 ευρώ στην εκπομπή «Μεσημέρι» του Γιώργου Λιάγκα. Επιπλέον, θα ρίξει και «μαύρο» στην εκπομπή του για μία εβδομάδα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τους απαράδεκτους σχολιασμούς του παρουσιαστή. Βέβαια δεν έλειπαν τα σχόλια και των υπολοίπων συντελεστών για την υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη.

Το «κόψιμο» της εκπομπής για μία εβδομάδα όπως ήταν αναμενόμενο θα προκαλούσε μία τρύπα δύω ωρών το μεσημέρι. Συγκεκριμένα, θα προκαλούσε ένα κενό από τις 12.00 μέχρι τις 14.00 στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Γι αυτόν τον λόγο οι υπεύθυνοι του καναλιού κατέληξαν στους αντικαταστάτες.

Η αντικατάσταση της εκπομπής του Λιάγκα

Πρόκειται για την εκπομπή «Αταίριαστοι» και το τηλεπαιχνίδι «Ο πιο Αδύναμος Κρίκος». Από τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας («Αταίριαστοι») θα παρατείνουν για μία ώρα τη ζωντανή εκπομπή μέχρι τις 13.00. Στη συνέχεια θα μεταδίδεται επεισόδιο από τον «πιο Αδύναμο Κρίκο» σε επανάληψη μέχρι τις 14.00, οπότε θα παίρνει τη σκυτάλη το δελτίο ειδήσεων.

Exit mobile version