Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Επίθεση στο Λονδίνο: Δύο τραυματίες, νεκρός ο δράστης
ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση στο Λονδίνο: Δύο τραυματίες, νεκρός ο δράστης

Επίθεση στο Λονδίνο: Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας που δέχθηκε τα αστυνομικά πυρά είχε δεμένο κάποιου είδους αντικείμενο στο στήθος του, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Επίθεση στο Λονδίνο: Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές Αρχές στο Λονδίνο όταν ένας άνδρας που κρατούσε μαχαίρι επιτέθηκε σε πολίτες. Το περιστατικό σημειώθηκε σε δρόμο της περιοχής Streatham του Νότιου Λονδίνου, περίπου στις 2 μ.μ. ώρα Αγγλίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της αστυνομίας, υπάρχουν δύο τραυματίες από το αιματηρό περιστατικό (παραμένει άγνωστη η κατάσταση της υγείας τους), ενώ ο δράστης, όπως ανέφερε επίσημα η αστυνομία, έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς (τρεις, κατά τις ίδιες πληροφορίες) αστυνομικών.

Η αστυνομία, που χαρακτηρίζει το περιστατικό ως τρομοκρατικό, ζητά από τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.
«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο άνδρας που πυροβολήθηκε από την αστυνομία γύρω στις 2 μ.μ. (σ.σ.: 4 μ.μ. ώρα Ελλάδος) στο Streatham είναι νεκρός», έγραψε στο Twitter η Μητροπολιτική Αστυνομία.

https://twitter.com/saikirankannan/status/1223989429645131776?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1223989429645131776&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cnn.gr%2Fnews%2Fkosmos%2Fstory%2F206143%2Fsynagermos-sto-londino-epithesi-me-maxairi-anafores-gia-traymaties

«Αντρας δέχθηκε πυροβολισμούς από ένοπλους αξιωματικούς στην Streatham. Σε αυτό το στάδιο πιστεύεται ότι ένας αριθμός ανθρώπων μαχαιρώθηκε», ανακοίνωσε νωρίτερα η Μητροπολιτική Αστυνομία, που ερευνά το συμβάν. «Το περιστατικό ανακηρύχθηκε ως συνδεόμενο με την τρομοκρατία», πρόσθεσε στο twitter.

Το τελευταίο παρόμοιο περιστατικό στο Λονδίνο ήταν τον περασμένο Νοέμβριο, όταν η αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε έναν άνδρα που φορούσε ψεύτικο γιλέκο με εκρηκτικά, ο οποίος είχε σκοτώσει με μαχαίρι δύο ανθρώπους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις