Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κόμπι Μπράιαντ: Οι Guns N’ Roses προκάλεσαν ρίγη στο «American Airlines Arena»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κόμπι Μπράιαντ: Οι Guns N’ Roses προκάλεσαν ρίγη στο «American Airlines Arena»

Κόμπι Μπράιαντ: Το «θρυλικό» συγκρότημα, Guns N' Roses, αφιέρωσε το τραγούδι του Bob Dylan στον Κόμπι Μπράιαντ, την 13χρονη κόρη του, Τζιάνα, και στα επτά άτομα που έχασαν την ζωή τους στο μοιραίο ελικόπτερο

Κόμπι Μπράιαντ: Συγκίνηση προκάλεσαν οι Guns N’ Roses στο Super Bowl Music Fest 2020 που έγινε στην «American Airlines Arena» του Μαϊάμι. Ο τραγουδιστής Axl Rose πήρε το μικρόφωνο και μίλησε για την πτώση του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ που κόστισε την ζωή σε εννέα άτομα συνολικά και αναφέρθηκε στο περίεργο συναίσθημα που ένιωσε εκείνες τις ημέρες λέγοντας: «Το προηγούμενο βράδυ γύρισα σπίτι από την πρόβα και σκεφτόμουν “είναι λίγο περίεργη η ατμόσφαιρα ή μόνο εγώ το νομίζω;”. Υπήρχε τόση ομίχλη κι έβγαινε το φως από το έδαφος. Ήταν περίεργα. Το πρωί, όπως φάνηκε, ήταν πολύ χειρότερα. Μέσα από αυτή την ατμόσφαιρα πέταξε το ελικόπτερο του Κόμπι. Ήταν πολύ τρομακτικά».

Στη συνέχεια, είπε: «Θέλω να αφιερώσω αυτό το τραγούδι στον Κόμπι, στην κόρη του, στα θύματα και στις οικογένειές τους» και ερμήνευσε το «Knockin’ on Heaven’s Door», με τις μορφές των αδικοχαμένων να παίζουν στον προτζέκτορα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις