Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Φερέιρα Σπορτινγκ: Σειρήνες από Πορτογαλία για τον προπονητή του ΠΑΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φερέιρα Σπορτινγκ: Σειρήνες από Πορτογαλία για τον προπονητή του ΠΑΟΚ

Φερέιρα Σπορτινγκ: «Οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ είχαν έρθει σε επαφή προκειμένου να ενημερωθούν για τους οικονομικούς και την πιθανή μετακίνηση του Πορτογάλου».

Φερέιρα ΣπορτινγκΓια ακόμα μία φορά «παίζουν» σενάρια για τον Αμπέλ Φερέιρα και την Σπόρτινγκ. Αυτή τη φορά το όνομα του προπονητή του ΠΑΟΚ σύμφωνα με την «O’ Jogo» υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων της Σπόρτινγκ ενόψει του καλοκαιριού. Συγκεκριμένα ο αθλητικός διευθυντής των Πορτογάλων Ούγκο Βιάνα και ο πρόεδρος Φεντερίκο Βαράντας, δεν φαίνονται διατεθειμένοι να συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον Ζορζέ Σίλας για την επόμενη χρονιά και ως εκ τούτου έχουν αρχίσει την έρευνα για τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα πάντα με την «O’ Jogo» στο τραπέζι υπάρχει πάντα το όνομα του Αμπέλ Φερέιρα για τον οποίο είχε υπάρξει και επαφή νωρίτερα μέσα στη χρονιά, προκειμένου οι Πορτογάλοι να ενημερωθούν για τα θέλω του ΠΑΟΚ και του προπονητή του. Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρει: «Οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ είχαν έρθει σε επαφή προκειμένου να ενημερωθούν για τους οικονομικούς και την πιθανή μετακίνηση του Πορτογάλου. Ωστόσο αυτό δεν υλοποιήθηκε, αλλά το ενδιαφέρον για τον Αμπέλ Φερέιρα παραμένει. Αλλά δεν είναι το μόνο». Αξίζει να σημειωθεί, ότι τη Δευτέρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της σερβικής ιστοσελίδας “Blic”, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι ο βασικός υποψήφιος για να διαδεχθεί Πορτογάλο στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Αυτό πάντα σε περίπτωση που οι διοικούντες την ομάδα αποφασίσουν να λύσουν το συμβόλαιό του.

“Είναι πιθανό ο -μέχρι πρότινος- προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς να βρει νέα ομάδα σύντομα. Έφυγε από τους πρωταθλητές Σερβίας αφήνοντας στον Ντέγιαν Στένκοβιτς, που τον διαδέχθηκε, μία απόσταση ασφαλείας 11 βαθμών από τους διώκτες του για το πρωτάθλημα. Σύμφωνα με την Blicsport, το μέλλον του είναι στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο Μιλόγεβιτς είναι ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει τον τρεις φορές πρωταθλητή Ελλάδας, ΠΑΟΚ”, αναφέρει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις