Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κόμπι Μπράιαντ: Απέσυραν την φανέλα της κόρης του, Τζιάνα – Ραγίζει καρδιές η Βανέσα
ΚΟΣΜΟΣ

Κόμπι Μπράιαντ: Απέσυραν την φανέλα της κόρης του, Τζιάνα – Ραγίζει καρδιές η Βανέσα

Κόμπι Μπράιαντ: Ο Μπράιαντ, η 13χρονη κόρη του Τζιάνα και επτά ακόμη άτομα έχασαν τη ζωή τους στις 26 Ιανουαρίου στους λόφους του Καλαμπάσας.

Κόμπι Μπράιαντ: Την φανέλα της Τζιάνα Μπράιαντ, κόρης του Κόμπι Μπράιαντ, απέσυρε το σχολείο όπου φοιτούσε η νεαρή κοπέλα. Η Τζιάνα έχασε την ζωή της μαζί με τον πατέρα της και άλλα επτά άτομα, όταν έπεσε το ελικόπτερο το οποίο τους μετέφερε στις αθλητικές εγκαταστάσεις όπου θα έκαναν προπόνηση πριν δέκα ημέρες. Το σχολείο της απέσυρε την φανέλα της σε μία σεμνή τελετή, με την μητέρα της, Βανέσα να βρίσκεται εκεί. Η συγκίνησή της ήταν τεράστια, καθώς ακόμη προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση. Μετά την τελετή στο σχολείο, έκανε αναρτήσεις στο Instagram, όπου στην πρώτη είχε την φωτογραφία του Κόμπι Μπράιαντ, γράφοντας: «Μου λείπεις τόσο πολύ. Μου λείπει να μου λες “Bonjourno principessa/reina” (καλημέρα πριγκίπισσα)».

Στη συνέχεια, ανέβασε μία φωτογραφία και ένα βίντεο από την τελετή στο σχολείο της κόρης της Τζιάνα, όπου κι εκεί έβγαλε τα έντονα συναισθήματά της για την απώλεια του παιδιού της. «Θέε μου πόσο μου λείπεις. Ήμουν τόσο τυχερή που ξυπνούσα και έβλεπα το υπέροχο πρόσωπό σου και το καταπληκτικό χαμόγελό σου για 13 χρόνια. Μακάρι αυτό να συνέβαινε μέχρι την τελευταία μου ανάσα. Η μαμά σε αγαπά μέχρι τον φεγγάρι και πίσω» έγραψε στο ένα ποστ.

«Μας έμαθες όλους ότι καμία πράξη αγάπης δεν είναι ποτέ πολύ μικρή. Η μαμά είναι και θα είναι για πάντα ΠΕΡΗΦΑΝΗ για σένα», έγραψε σε δεύτερο ποστ που έκανε.

https://www.instagram.com/p/B8NRkkqgspB/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις