Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κόμπι Μπράιαντ ελικόπτερο: Καμία μηχανική βλάβη – Φωτογραφία “ντοκουμέντο”
ΚΟΣΜΟΣ

Κόμπι Μπράιαντ ελικόπτερο: Καμία μηχανική βλάβη – Φωτογραφία “ντοκουμέντο”

Κόμπι Μπράιαντ ελικόπτερο: Νέα στοιχεία από την Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας στις Μεταφορές (NTSB) των ΗΠΑ, σχετικά με τα αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ έρχονται στην δημοσιότητα.

Κόμπι Μπράιαντ ελικόπτερο: Νέες φωτογραφίες βγήκαν στη δημοσιότητα, για την συντριβή του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ με τους 9 νεκρούς, από το National Transportation Safety Board.Μάλιστα, φωτογραφία από τα τελευταία λεπτά της πτήσης του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν ο Κόμπι Μπράιαντ, η 13χρονη κόρη του Τζιάνα και άλλοι επτά άνθρωποι όταν αυτό συνετρίβη την Κυριακή 26 Ιανουαρίου έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικανική αρχή που διερευνά τις συνθήκες του αεροπορικού δυστυχήματος.

Στην ίδια έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Παρασκευής οι ερευνητές εκτιμούν πως ο κινητήρας του ελικοπτέρου δούλευε και οι έλικες περιστρέφονταν τη στιγμή της πρόσκρουσης βασιζόμενοι στο ότι στην περιοχή της συντριβής βρήκαν ένα κομμένο κλαδί δέντρου. Σύμφωνα με τους ερευνητές ο πίνακας οργάνων του ελικοπτέρου καταστράφηκε στη συντριβή, οι περισσότερες συσκευές μετατοπίστηκαν, ενώ τα χειριστήρια πτήσης ήταν σπασμένα και είχαν καταστραφεί από τη φωτιά.

Κόμπι Μπράιαντ: Η κηδεία

Το «Staples Center», ο τόπος όπου ο Κόμπι Μπράιαντ «έχτισε» και γιγάντωσε τον μύθο του με τους Λος Άντζελες Λέικερς θα γίνει και ο τόπος όπου χιλιάδες άνθρωποι θα κληθούν να του πουν και το τελευταίο αντίο.

Μετά από συνεννόηση της οικογένειας του «Black Mamba», της συζύγου του Βανέσα κυρίως, με την Αστυνομία του Λ.Α. και τους Λέικερς αλλά και τους Κλίπερς που την ίδια ημέρα που αποφασίστηκε να γίνει η τελετή για να τιμηθεί η μνήμη του Κόμπι και να οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία, έχουν αγώνα με τους Μέμφις Γκρίζλις.

Όπως αποφασίστηκε, η επιμνημόσυνη δέηση για τον Κόμπι Μπράιαντ και τη 13χρονη κόρη του, θα γίνει το πρωί της 24/02 έτσι ώστε να μπορέσει ο κόσμος να του πει το τελευταίο «αντίο». Αξίζει να σημειωθεί πως στο «Staples Center», χωρητικότητας 20.000 θεατών, είχε γίνει αντίστοιχα η τελετή για τον Μάικλ Τζάκσον αλλά και τον ράπερ Νίπσεϊ Χασλ, με πλήθος κόσμου να συρρέει και τότε, εντός κι εκτός του γηπέδου για να τιμήσει τους σταρ που λάτρεψε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις