Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κόμπι Μπράιαντ: Το βίντεο της Βανέσα με την 7 μηνών κόρη τους
ΚΟΣΜΟΣ

Κόμπι Μπράιαντ: Το βίντεο της Βανέσα με την 7 μηνών κόρη τους

Κόμπι Μπράιαντ: Δάκρυα προκαλεί η νέα ανάρτηση της Βανέσα Μπράιαντ στο instagram, όπου δημοσίευσε ένα βίντεο της μικρότερης κόρης του ζευγαριού, η οποία είναι μόλις επτά μηνών.

Κόμπι Μπράιαντ: Δύσκολες ώρες εξακολουθεί να περνά η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα η οποία καλείται να διαχειριστεί τον θάνατο του συζύγου της και του 13χρονου παιδιού της σε πτώση ελικοπτέρου στις 26 Ιανουαρίου στην Καλιφόρνια. Μετά τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του, η Βανέσα πρέπει να σταθεί στα πόδια της προκειμένου να μεγαλώσει τα άλλα δύο παιδιά που είχε αποκτήσει με τον θρύλο του ΝΒΑ. Μάλιστα όπως φαίνεται από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram περνά αρκετό χρόνο με την επτά μηνών κορούλα της που ακόμη δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει.

«H Koko Bean μου. Μοιάζει στην Gigi και έχει τα μάτια του πατέρα της», έγραψε στο συγκινητικό της μήνυμα η Βανέσα Μπράιαντ. Όπως ήταν φυσικό τα μηνύματα στήριξης από τους χρήστες του Instagram στην ανάρτηση έπεσαν βροχή.

https://www.instagram.com/p/B8UK5TmjmDp/?utm_source=ig_embed

Κόμπι Μπράιαντ: 24/2 η κηδεία

Η κηδεία του Κόμπι, της Τζίτζι Μπράιαντ και των άλλων 7 επιβατών που έχασαν τη ζωή τους στις 26 Ιανουαρίου, είναι προγραμματισμένη για τις 24 Φεβρουαρίου στο Staples Center και καθώς το Λος Άντζελες ετοιμάζεται για το «ύστατο χαίρε» στον Black Mamba, η σύζυγός του Κόμπι, Βανέσα προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Η Βανέσα Μπράιαντ ζήτησε από τους φαν του Κόμπι που θα βρεθούν στην έδρα των Λος Άντζελες Λέικερς να μετατρέψουν την κηδεία του πρώην σούπερσταρ και της κόρης του σε μια «γιορτή της ζωής».  Ταυτόχρονα, η Βανέσα Μπράιαντ θέλησε να εξηγήσει και την ημερομηνία της κηδείας του Κόμπι και της Τζίτζι (24/2/20), η οποία έχει συμβολικό χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, το 24 ήταν ο δεύτερος αριθμός του Κόμπι στην φανέλα των Λέικερς, το 2 ήταν ο αριθμός της Τζίτζι και το 20 δηλώνει την 20ετία του Μπράιαντ στο ΝΒΑ.

Δείτε ακόμη

Κόμπι Μπράιαντ: Νέες φωτογραφίες-ντοκουμέντο από την συντριβή του ελικοπτέρου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις