Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ξύλο σε ΕΠΑΛ Πάτρας: Σοβαρή η κατάσταση του 16χρονου – Τρώει με καλαμάκι
ΕΛΛΑΔΑ

Ξύλο σε ΕΠΑΛ Πάτρας: Σοβαρή η κατάσταση του 16χρονου – Τρώει με καλαμάκι

Ξύλο σε ΕΠΑΛ Πάτρας: Ο 16χρονος που δέχτηκε επίθεση από 19χρονο συμμαθητή του, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όμως δεν μπορεί καλά - καλά να φάει.

Ξύλο σε ΕΠΑΛ Πάτρας: Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο 16χρονος μαθητής που δέχθηκε την επίθεση και συγκεκριμένα ξυλοκοπήθηκε από 19χρονο συμμαθητή του, στο προαύλιο ΕΠΑΛ της Πάτρας, μετά από λογομαχία που είχαν.Ο 16χρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όμως ούτε καν μπορεί να φάει. Για ένα περίπου μήνα θα τρώει μόνο με καλαμάκι! Και στη συνέχεια για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν θα μπορεί να μασήσει και θα τρέφεται με πολτοποιημένη τροφή.

Να σημειωθεί πως η Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας έλαβε αμέσως γνώση του συμβάντος, διευκρινίστηκε ωστόσο ότι τον απόλυτο έλεγχο του χειρισμού της περίπτωσης έχει η διεύθυνση του ΕΠΑΛ. Άτομα του ευρύτερου σχολικού περιβάλλοντος αναφέρουν ότι ο 19χρονος μαθητής αποχώρησε από το σχολικό συγκρότημα αμέσως μετά το περιστατικό και δεν εμφανίστηκε καθόλου τις επόμενες ημέρες στο σχολείο.

Ξύλο σε ΕΠΑΛ Πάτρας: Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υπεβλήθη σε επέμβαση

Σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα του μαθητή, ο οποίος έχει προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, όλα ξεκίνησαν από μία διαφωνία στην διάρκεια συζήτησης μεταξύ συμμαθητών. Ο γιος του διαφώνησε με τον 19χρονο ο οποίος είναι για χρόνια αθλητής της πυγμαχίας., συζητώντας ένα θέμα που αφορούσε τον ρόλο του ύπνου στην κούραση του ανθρώπινου οργανισμού.

Κουβέντα στην κουβέντα, ο 19χρονος σηκώθηκε όρθιος, είπε σε αυστηρό τόνο στον 16χρονο «πως του μιλάει έτσι» και πριν προλάβει ο τελευταίος να του να πει έστω και μία κουβέντα, του είχε καταφέρει μία δυνατή γροθιά στο σαγόνι με αποτέλεσμα να του δημιουργήσει κατάγματα. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μάλιστα υπεβλήθη την περασμένη Τρίτη σε επέμβαση.  Οι ορθοπεδικοί έκριναν ότι έπρεπε να του τοποθετήσουν τρεις λάμες στην κάτω γνάθο, καθώς είχε σπάσει σε τρεις μεριές.

Ξύλο σε ΕΠΑΛ Πάτρας: Τι λέει ο πατέρας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις