Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και εξωσυζυγικές σχέσεις: Μάθε αν έχεις μέλλον όταν είσαι το τρίτο πρόσωπο
PLUS

Ζώδια και εξωσυζυγικές σχέσεις: Μάθε αν έχεις μέλλον όταν είσαι το τρίτο πρόσωπο

Ζώδια και εξωσυζυγικές σχέσεις: Μάθε τι σου επιφυλάσσει μια τέτοια σχέση, ανάλογα με το ζώδιο του προσώπου που σε ενδιαφέρει και δράσε σωστά και ώριμα.

Ζώδια και εξωσυζυγικές σχέσεις: Έχεις μια σχέση, που δε γνωρίζεις πιο θα είναι το μέλλον της. Και αυτό γιατί το άτομο που αγαπάς είναι (καλώς ή κακώς) σε γάμο. Σίγουρα οι ανασφάλειες είναι μεγάλες, γιατί εσύ έχεις το ρολό του τρίτου προσώπου. Νιώθεις όμως ότι το άτομο αυτό σε αγαπάει πραγματικά.

Ότι βρήκες το άλλο σου μισό και ότι δεν θα το ξανά βρεις πουθενά. Όμως πώς ξέρεις αν εκείνος είναι σε θέση να τα τινάξει όλα στον αέρα για έναν μεγάλο ερώτα; Μάθε τι σου επιφυλάσσει μια τέτοια σχέση, ανάλογα με το ζώδιο του προσώπου που σε ενδιαφέρει και δράσε σωστά και ώριμα.

Σχέση με παντρεμένο Κριό

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο που από την μια στιγμή στην άλλη μπορεί να βρεθεί ερωτευμένο. Έτσι ξαφνικά. Ακόμα και αν είναι μέσα σε γάμο, πολλές φορές στη ζωή του θα νιώσει ότι ένας νέος έρωτας του χτύπησε την πόρτα. Η αλήθεια είναι ότι απλά θα ζήσει τις εξωσυζυγικές περιπέτειές του σαν μια εμπειρία, χωρίς να φέρει το γάμο του σε δύσκολη θέση. Γίνεται αυτό; Για το ζώδιο της έκρηξης όλα γίνονται. Άρα το μέλλον μαζί του μάλλον μοιάζει αβέβαιο και… μπάζει από παντού.

Σχέση με παντρεμένο Ταύρο

Ο Ταύρος δύσκολα θα διακινδυνέψει το γάμο του, για έναν τρελό και παθιασμένο ερώτα που θα νιώσει κάποια στιγμή. Και τις πιο πολλές φορές, είναι τόσο συγκρατημένος συναισθηματικά, που σπάνια θα συνάψει μια εξωσυζυγική σχέση. Αν όμως του τύχει, θα πρέπει ο γάμος του να έχει ήδη φτάσει στο χείλος του γκρεμού. Και πάλι θα προσπαθήσει να τον σώσει. Αν θέλεις να τον κερδίσεις, θα καταβάλεις υπεράνθρωπες προσπάθειες, καθώς θα επιστρέφει πάντα στην οικογενειακή του εστία.

Σχέση με παντρεμένο Δίδυμο

Ένας Δίδυμος έχει την απιστία στην πρώτη σελίδα του ημερολογίου του, οπότε δεν είναι και τόσο δύσκολο να ξεφύγει από το γάμο του και να κάνει μια παράνομη σχέση. “Παράνομη σχέση” το λέμε εμείς, γιατί για εκείνον είναι απλά μια καινούργια εμπειρία που πρέπει να ζήσει. Και δεν καταλαβαίνει γιατί είναι κακό αυτό. Μαγεύει το τρίτο άτομο με όμορφα και ερωτικά λόγια και υπόσχεται ότι θα κάνει τα πάντα. Και τα κάνει. Είναι ικανός να διαλύσει το γάμο του για έναν καινούριο έρωτα. Αλλά μετά τι γίνεται; Μπαίνει με ευκολία σε μια άλλη σχέση και μετά σε μια άλλη και πάει λέγοντας…

Σχέση με παντρεμένο Καρκίνο

Αν Καρκίνος δημιουργήσει μια εξωσυζυγική σχέση, θα έχει όλα τα δίκια με το μέρος του, γιατί μέσα στο γάμο του έχει περάσει άσχημα, δε βρήκε αυτό που έψαχνε, έκανε άπειρες προσπάθειες να μη φτάσει στο χωρισμό, αλλά τελικά κατέφυγε σε μια άλλη αγκαλιά, για να μπορέσει να ηρεμήσει ψυχικά. Όλα αυτά φυσικά είναι οι δίκες του δικαιολογίες για να αισθάνεται λιγότερες τύψεις στο θέμα της απιστίας. Από την άλλη, ίσως να έψαχνε απλά να βρει ένα άτομο να πει τον πόνο του και ως εκ θαύματος, χωρίς να το καταλάβει, ερωτεύτηκε. Έχει ελαφρυντικά.

Σχέση με παντρεμένο Λέοντα

Ο βασιλιάς του ζωδιακού, ένα δυναμικό ζώδιο, που του αρέσει να δέχεται το θαυμασμό όλου του κόσμου. Ακόμα και μέσα στο γάμο του, αναζητά την προσοχή και το θαυμασμό. Το σφάλμα του; Θέλει να περιβάλλεται συνέχεια από… αιθέριες υπάρξεις, που ανά πάσα στιγμή θα του δείχνουν την ερωτική τους επιθυμία απέναντί του. Οι πειρασμοί τον γυροφέρνουν και αυτός μπορεί εύκολα να υποκύψει, αλλά δε θα διαλύσει το γάμο του για έναν εξωσυζυγικό ερώτα. Θα ζήσει ό,τι είναι να ζήσει και μετά θα επιστρέψει στην ασφάλεια. Είπαμε, να αποκτήσουμε εμπειρίες, αλλά όχι και να διαλύσουμε το γάμο μας.

Σχέση με παντρεμένο Παρθένο

Σπάνια ένας Παρθένος θα βγει εκτός… συνόρων στο γάμο του και θα συνάψει παράνομο δεσμό. Αυτό το ζώδιο είναι γενικά πιστό και έχει το θεσμό του γάμου… κορώνα στο κεφάλι του. Αν η πρόκληση που θα δεχτεί από ένα τρίτο πρόσωπο είναι έντονη, θα παλέψει να την αποφύγει, όμως αν δεν τα καταφέρει, θα προσπαθήσει να δει τι μπορεί να του προσφέρει μια παράνομη σχέση. Αν δε βρει κάτι, δεν υπάρχει και λόγος να προχωρήσει. Με αλλά λόγια, δε θα διέλυε ποτέ τον γάμο του χωρίς σοβαρό λόγο.

Σχέση με παντρεμένο Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ζώδιο το όποιο ερωτεύεται συνέχεια και είναι μόνιμα σε μια τέτοια φάση. Ακόμα και να βρίσκεται σε γάμο, αφήνει τον εαυτό του ελεύθερο να κυριευτεί από το φτερωτό θεό. Με αλλά λόγια, ναι, μπορεί να προχωρήσει σε ένα παθιασμένο ερωτικό παραστράτημα, κινδυνεύοντας να διαλύσει το γάμο του. Αυτό όμως το τρομάζει πολύ. Γιατί; Αφενός δε θέλει να πληγώσει το ταίρι του και αφετέρου δε θέλει να πληγώσει ούτε το τρίτο πρόσωπο. Άβυσσος η ψυχή του ζωδίου αυτού. Τι θα κάνει τελικά; Φυσικά, θα παραμείνει στο γάμο του.

Σχέση με παντρεμένο Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι από τα πιο ερωτικά ζώδια, οπότε άνετα θα έμπαινε σε μια παράνομη σχέση, για συγκεκριμένους λογούς. Πρώτον, γιατί δεν μπορεί να συγκρατήσει τις σεξουαλικές του ορμές, δεύτερον για να ανανεώσει το γάμο του και να ξεφύγει από την καθημερινή ρουτίνα, και τρίτον γιατί… απλά είναι Σκορπιός! Και επειδή είναι Σκορπιός, με ευκολία μπορεί να διαλύσει το γάμο του όπως και να τερματίσει μια εξωσυζυγική σχέση, αν καταλάβει ότι δεν μπορεί να του δώσει αυτά που θέλει.

Σχέση με παντρεμένο Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο παιχνιδιάρικο και πάντα ερωτευμένο με το άτομο τον συντροφεύει. Είτε είναι μέσα σε γάμο είτε είναι σε μια παράνομη σχέση. Συνεπώς, αυτό το ζώδιο με μεγάλη ευκολία μπορεί να ξεφύγει από το γάμο του και να μπει σε μια παθιασμένη σχέση. Και κάποιες φορές αυτό το κάνει για να ξεφύγει από τη ρουτίνα του γάμου. Να νιώσει ότι βρήκε ξανά την ελευθερία του και ότι μπορεί να πετάξει σε όποια αγκαλιά θέλει. Και βέβαια, πολύ εύκολα η εξωσυζυγική του σχέση μπορεί να πάρει τη θέση του γάμου του…

Σχέση με παντρεμένο Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που γενικά δεν αφήνει τον εαυτό του να παρασυρθεί σε κανένα τομέα. Σκέψου τώρα να βρίσκεται μέσα σε γάμο. Αυτό το πιστό ζώδιο δε θέλει ούτε να σκεφτεί το ενδεχόμενο της απιστίας. Αν το κάνει όμως, αφού… άνθρωπος είναι και αυτός, θα είναι γιατί ο γάμος του περνάει κρίση και ψάχνει να βρει μια αγκαλιά που θα τον καταλαβαίνει. Που δε θα τον πιέζει. Στο τέλος όμως, το πιο πιθανό είναι πως και πάλι θα γυρίσει στο σπίτι του. Πιο πολύ την ηρεμία αναζητά σε μια παράνομη σχέση, παρά να τερματίσει το γάμο του. Αν χώριζε για ένα παράνομο έρωτα; Ούτε καν.

Σχέση με παντρεμένο Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που ακολουθεί την κάρδια του και όχι τα πρέπει και τα μη. Όταν οι άλλοι άνθρωποι πηγαίνουν, αυτός έρχεται. Δε συμβαδίζει ποτέ με το πλήθος και προτιμά να πορεύεται με τους δικούς του όρους και κανόνες. Αν μια παράνομη σχέση τον φτάσει στα ουράνια, θα τη ζήσει σε όλο της το μεγαλείο. Και μάλιστα χωρίς τύψεις. Αν ένας παθιασμένος έρωτας τού ανάψει τα εγκεφαλικά του κύτταρα, θα πέσει με τα μούτρα επάνω του. Και όλα αυτά, ενώ βρίσκεται ήδη μέσα σε γάμο. Θα ζήσει τις εμπειρίες του στο μέγιστο βαθμό και μετά θα επιστρέψει στο σπιτάκι σου, σαν να μην έγινε ποτέ τίποτα. Και… ούτε γάτα, ούτε ζημία.

Σχέση με παντρεμένο Ιχθύς

Το ευαίσθητο και ταλαιπωρημένο ψαράκι είναι από τα πιο άπιστα ζώδια και να μη σας ξεγελά το αθώο μουτράκι που έχει. Είναι μέσα στη φύση του ζωδίου αυτού να ζει πολλούς έρωτες ταυτόχρονα, για να νοιώθει ερωτικά αλλά και να κρατά την ανασφάλειά του σε χαμηλά επίπεδα. Μέσα από τους έρωτές του, αποκτά τρομερή αυτοπεποίθηση. Μόλις νιώσει κάτι στραβό μέσα στο γάμο του, θα πετάξει σε άλλη αγκαλιά, για να βρει την ηρεμία του. Αλλά δε θα χωρίσει εύκολα… Και αυτό γιατί ό,τι και αν αντιμετωπίζει μέσα στο γάμο του, νιώθει και μια ασφάλεια να τον καλύπτει. Άρα, άλλο ο γάμος, άλλο οι παράνομοι δεσμοί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις