Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης – γενέθλια: Τούρτα στο Μαξίμου από Μαρέβα και Δάφνη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – γενέθλια: Τούρτα στο Μαξίμου από Μαρέβα και Δάφνη

Μητσοτάκης - γενέθλια: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει σήμερα τα γενέθλιά του και η σύζυγός του Μαρέβα, με την μικρότερη κόρη τους, του ετοίμασαν μία ευχάριστη έκπληξη.

Μητσοτάκης – γενέθλια: Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη η σύζυγός του Μαρέβα και η κόρη του Δάφνη. Ο πρωθυπουργός κλείνει σήμερα τα 52 του χρόνια και η οικογένειά του δεν μπορούσε να μην γιορτάσει το ευχάριστο γεγονός, παρά την πολύ δύσκολη επικαιρότητα. Η Μαρέβα Μητσοτάκη, λοιπόν, μαζί με την κόρη τους Δάφνη, βρέθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου και έκαναν έκπληξη με τούρτα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που τις τελευταίες ημέρες το πρόγραμμά του είναι ιδιαίτερο φορτωμένο. «Ευχάριστη έκπληξη στο γραφείο. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ποζάροντας με τη σύζυγο και τη μία του κόρη, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αν και έχει τρέξιμο τις τελευταίες ημέρες λόγω των εξελίξεων στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο και των άγριων προκλήσεων του Ερντογάν, καταφέρνει να ξεκλέψει λίγο χρόνο για να γιορτάσει τα γενέθλιά του με την οικογένειά του, τους συνεργάτες του και τους φίλους του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο 10ος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Έγινε πρωθυπουργός στις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, όταν η Ν.Δ. κέρδισε με Αυτοδυναμία τις Εκλογές.

Δείτε ακόμη

Με φωτογραφία προειδοποιεί την Ελλάδα ο Ερντογάν – “Μπορεί να χρειαστείτε οίκτο”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις