Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κέιτι Πέρι έγκυος: Ο Ορλάντο Μπλουμ θα γίνει πατέρας
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κέιτι Πέρι έγκυος: Ο Ορλάντο Μπλουμ θα γίνει πατέρας

Κέιτι Πέρι έγκυος: Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τα ευχάριστα μέσα από το βίντεο κλιπ του τραγουδιού της «Never Worn White».

Κέιτι Πέρι έγκυος: Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για την Κέιτι Πέρι και τον Ορλάντο Μπλουμ. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός περιμένουν το πρώτο τους παιδί και είναι πολύ ενθουσιασμένοι με την εξέλιξη αυτή. Η 35χρονη αποκάλυψε τα νέα όσο πιο μελωδικά μπορούσε μέσω του επίσημου βίντεο κλιπ του «Never Worn White», το οποίο κυκλοφόρησε την Πέμπτη και στο οποίο η Κέιτι Πέρι εμφανίζεται να χαϊδεύει την φουσκωμένη της κοιλιά.

Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν πριν από ένα χρόνο, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, μετά από τρία χρόνια σχέσης αλλά και αφού πέρασαν από πολλές διακυμάνσεις. Για τον Ορλάντο Μπλουμ θα είναι το δεύτερο παιδί, αφού ήδη έχει έναν 9χρονο γιο, με την πρώην σχέση του, το μοντέλο Μιράντα Κερ. Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Κέιτ Πέρι ήρθε λίγες μόλις μέρες μετά το περιστατικό που συνέβη και η τραγουδίστρια κατέρρευσε σε ακρόαση του American Idol από διαρροή αερίου.

Κέιτι Πέρι: Η στιγμή που καταρρέει στο American Idol

Οι κριτές, Κέιτι Πέρι, Λουκ Μπράιαν και Λάιονελ Ρίτσι βρίσκονται στις ακροάσεις, όταν ξαφνικά γίνεται αντιληπτή μυρωδιά προπανίου. «Μήπως μυρίζετε κι εσείς αέριο; Είναι πολύ έντονο» λέει η Κέιτι Πέρι. «Εισπνέουμε έντονο προπάνιο» συμφωνεί ο Λουκ Μπράιαν εφιστώντας την προσοχή των παραγωγών. «Έχω έναν ελαφρύ πονοκέφαλο από αυτό» λέει η τραγουδίστρια της ποπ, στέκεται στο τραπέζι των κριτών, καθώς προετοιμάζεται να κάνει μια βιαστική έξοδο.

«Είναι δυσάρεστο, είναι πραγματικά δυσάρεστο» επαναλαμβάνει. Ο συναγερμός πυρκαγιάς και οι σειρήνες ακούγονται, καθώς ένας παραγωγός απομακρύνει τους διαγωνιζόμενους τραγουδιστές, ζητώντας τους να κατευθυνθούν έξω «όσο το δυνατόν γρηγορότερα». Η κάμερα τότε εστιάζει σε μία διαγωνιζόμενη σε σύγχυση στη σκηνή, αβέβαιη ως προς το αν θα πρέπει να μείνει ή να φύγει. «Μπορείτε να το μυρίσετε, έτσι;» ρωτά ο Λάιονελ Ρίτσι, καθώς το συνεργείο συγκεντρώνεται έξω από το κτίριο, ενώ εισέρχονται πυροσβέστες. «Δεν είναι αστείο, πραγματικά υπάρχει διαρροή αερίου» επιβεβαιώνει ο Μπράιαν. Ξαφνικά η Κέιτι Πέρι δηλώνει: «Δεν αισθάνομαι καλά» και στη συνέχεια πέφτει κάτω με το κεφάλι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις