Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – Άρης φύλλο αγώνα: «Ασπρομάλλης έπιασε από τα γεννητικά όργανα τον επόπτη» – Ενημερώθηκε η UEFA
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – Άρης φύλλο αγώνα: «Ασπρομάλλης έπιασε από τα γεννητικά όργανα τον επόπτη» – Ενημερώθηκε η UEFA

ΑΕΚ - Άρης φύλλο αγώνα: Την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου προκάλεσαν όσα συνέβησαν στο ημίχρονο του ημιτελικού μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη στο ΟΑΚΑ και τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη του δευτέρου μέρους.

ΑΕΚ – Άρης φύλλο αγώνα: Επιβαρυντικά για την ΑΕΚ είναι, μετά την έκθεση του παρατηρητή, και όσα αναφέρουν στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές της αναμέτρησης με τον Άρη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Eλλάδος. Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα dikografies.blogspot.com, καταγράφεται επίθεση ανθρώπων της «Ένωσης» στους ρέφερι, ενώ γίνεται λόγος για έναν ασπρομάλλη άνδρα μεγάλης ηλικίας που δήλωσε πρόεδρος της ΑΕΚ και έπιασε από τα γεννητικά όργανα τον πρώτο βοηθό. Αντίθετα, υποβαθμίζεται το επεισόδιο με τον γυμναστή του Άρη, αναφέροντας πως τόσο οι διαιτητές όσο και οι άνθρωποι του VAR δεν είδαν κάτι επιλήψιμο. Αναλυτικά, το φύλλο αγώνα αναφέρει:

«Με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου και καθώς πηγαίναμε στα αποδυτήρια, μας πλησίασαν αρκετοί άνθρωποι από τη γηπεδούχο ομάδα, φωνάζοντας, σπρώχνοντας και τραβώντας μας γιατί ήθελαν να μάθουν τον λόγο που δώσαμε πέναλτι. “Κανένα πέναλτι”, “Γιατί πέναλτι;”, “Γ@@@ε όλοι”, “Είμαι ο πρόεδρος της ΑΕΚ”, μας έλεγαν. Στο μεταξύ, ένας από αυτούς, ένας μεγάλος σε ηλικία άνδρας με άσπρα μαλλιά, φώναζε “Κανένα πέναλτι, εγώ είμαι το αφεντικό, δεν υπάρχει κανένα πέναλτι”. Πήγε στον πρώτο βοηθό, έβαλε τα χέρια του στα γεννητικά του όργανα και του είπε “Άντε γ@@@, κανένα πέναλτι”».

«Περιμέναμε για περίπου 30 λεπτά στα αποδυτήρια γιατί αναμέναμε την αστυνομία να μας διαβεβαιώσει ότι υπήρχε κάθε ασφάλεια για να αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο. Μετά βγήκαμε στο γήπεδο, άρχισε το δεύτερο ημίχρονο και όταν τελείωσε το παιχνίδι δεν είχαμε κανένα πρόβλημα στην επιστροφή μας στα αποδυτήρια».

«Μετά το δεύτερο γκολ της γηπεδούχου ομάδας το παιχνίδι διακόπηκε για έξι λεπτά γιατί κάτι συνέβη στον χώρο κοντά στο κόρνερ με έναν παίκτη των φιλοξενούμενων που έκανε ζέσταμα εκεί. Κανένας από την ομάδα διαιτητών ή το VAR δεν είδε τι έγινε εκεί. Δεν έχουμε κάτι άλλο να προσθέσουμε». Υπενθυμίζεται ότι σοβαρές καταγγελίες έκανε και ο παρατηρητής του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη, Συμεών Τσολακίδης.

ΑΕΚ – Άρης φύλλο αγώνα: Παρέμβαση εισαγγελέα

Τα όσα φαίνεται πως έγιναν στο ΑΕΚ-Αρης προκάλεσαν την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτσόγλου, ο οποίος έδωσε εντολή για τη διενέργεια ποινικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο τυχόν διάπραξης ποινικών αδικημάτων.

ΚΕΔ: «Καταδικάζουμε όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, ενημερώθηκε η UEFA»

Aνακοίνωση για όσα συνέβησαν στο ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ-Aρης με την επίθεση στoυς διαιτητές του αγώνα εξέδωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.Η ΚΕΔ καταδίκασε τα όσα έγιναν και είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από το φύλλο αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή και ζητάει την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων. Παράλληλα και αφού σημειώνει πως θέλει την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης τονίζει πως έχει ήδη ενημερωθεί η σχετική επιτροπή της UEFA ενώ σημειώνει πως τέτοια περιστατικά βλάπτουν την εικόνα του ελληνικού ποδόσφαιρο και επιδεινώνουν τις προσπάθειες να έρθουν ξένοι διαιτητές.

ΑΕΚ – Άρης φύλλο αγώνα: Η ανακοίνωση της ΚΕΔ

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ καταδικάζουν, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την απαράδεκτη επίθεση κατά της ομάδας των Πορτογάλων Διαιτητών, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα ΑΕΚ-Άρης, την Τετάρτη 4 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τέτοια γεγονότα δεν βλάπτουν μόνο την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου σε διεθνές επίπεδο, αλλά και επιδεινώνουν τις προσπάθειες της ΚΕΔ να προσκαλέσει και να ορίσει ξένους διαιτητές στους κρίσιμους αγώνες του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Η Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA, η οποία υποστηρίζει τις προσπάθειες της ΚΕΔ για τους ορισμούς των ξένων διαιτητών, έχει ήδη ενημερωθεί για το περιστατικό. Η ΚΕΔ ζητά τη διερεύνηση εις βάθος του συμβάντος από την ΕΠΟ και τους αθλητικούς εισαγγελείς, καθώς και την επιβολή των ενδεδειγμένων κυρώσεων.

Η ΚΕΔ καλεί επίσης την ΕΠΟ, την Super League-1 και όλους τους συλλόγους να υιοθετήσουν αυστηρά μέτρα, οποιουδήποτε είδους, τα οποία θα προστατεύσουν τους διαιτητές σε όλους τους επόμενους αγώνες του Ελληνικού Κυπέλλου και του Super League 1».

ΑΕΚ – Άρης (2-1) Highlights – Κύπελλο Ελλάδας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις