Πάνος Χατζηκουτσέλης πέθανε: Την Τρίτη η κηδεία του ηθοποιού

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάνος Χατζηκουτσέλης πέθανε: Την Τρίτη η κηδεία του ηθοποιού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Πάνος Χατζηκουτσέλης πέθανε: Παράκληση της ανιψιάς του να μην παρευρεθεί κανείς λόγω κορονοϊού.

21.03.2020 | 09:32

Πάνος Χατζηκουτσέλης πέθανε: Την Τρίτη θα γίνει η κηδεία του Πάνου Χατζηκουτσέλης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή σε ηλικία 74 ετών. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας, η ανιψιά του ζήτησε να μην πάει κανείς στον Μαραθώνα, καθώς πρέπει να τηρηθεί η απαγόρευση συνάθροισης δέκα ατόμων λόγω κορονοϊού.

«Η ανιψιά του Άση μας παρακαλεί, μια και στην κηδεία που θα γίνει την Τρίτη στον Μαραθώνα και δεν επιτρέπεται να πάμε (συνάθροιση 10 ατόμων) αντί στεφάνων και λουλουδιών, όποιος θέλει να καταθέσει χρήματα για την ενίσχυση των σκοπών του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών αριθ. λογαριασμού Εurobank 0026-0215-40-0100392909…..στην μνήμη του αγαπημένου μας Πάνου», έγραψε στο Facebook o Σπύρος Μπιμπίλας.

Πάνος Χατζηκουτσέλης: Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Πάνος Χατζηκουτσέλης

Ο Πάνος Χαζτηκουτσέλης, από τους πλέον δημοφιλείς και αγαπητούς ηθοποιούς, γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου του 1954 στην Αθήνα και συγκερκιμένα στα Εξάρχεια όπου και μεγάλωσε σε μια φτωχή μεν αλλά αγαπημένη οικογένεια η οποία είχε πέντε παιδιά, τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι. Μετά το τέλος της στρατιωτικής του θητείας γράφτηκε στη δραματική σχολή του Θεοδοσιάδη όπου είχε την ευκαιρία να διδαχτεί την υποκριτική τέχνη στο πλευρό σπουδαίων ηθοποιών μεταξύ των οποίων η Ελένη Χατζηαργύρη, ο Γρηγόρης Γρηγορίου, ο Κώστας Κροντηράς κ.α.

Δείτε ακόμα

“Τι να κάνετε;” – Το μοναδικό βίντεο της Finos Film για τον ιό – Με… Διονύση Παπαγιαννόπουλο!

«Καλό σου ταξίδι Κώστα μου»: Η τελευταία ανάρτηση του Χατζηκουτσέλη στον Βουτσά

Απεβίωσε ο γνωστός ηθοποιός, Πάνος Χατζηκουτσέλης

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για τον εφιάλτη της κοκαΐνης – “Ήταν κάτι παράνομο, κάτι κακό και μου άρεσε” (vid)

Exit mobile version