Ισπανία Κορονοϊός: Αστυνομικοί τραγουδούν στους δρόμους

ΚΟΣΜΟΣ

Ισπανία Κορονοϊός: Αστυνομικοί τραγουδούν στους δρόμους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ισπανία Κορονοϊός: Και οι αστυνομικοί, ως άνθρωποι σαν όλους, έχουν την ανάγκη να νιώσουν καλά και να φτιάξουν το κέφι των υπολοίπων.

23.03.2020 | 09:40

Ισπανία Κορονοϊός: Το κέφι των κατοίκων ενός χωριού στην Μαγιόρκα θέλησαν να φτιάξουν οι αστυνομικοί, που βγήκαν στους δρόμους εν μέσω της απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού και άρχισαν να τραγουδούν και να χορεύουν μαζί με τους κατοίκους που είχαν βγει στα μπαλκόνια και τα παράθυρά τους. Το βίντεο, που έχει γίνει viral, δείχνει ένα μικρό δρόμο στο Αλγκάιντα της Μαγιόρκας, όπου δύο περιπολικά εμφανίζονται με τις σειρήνες ανοιχτές και φουσκωμένα μπαλόνια στους καθρέφτες των οχημάτων τους. Οι κάτοικοι του χωριού βγαίνουν στους δρόμους για να τους χειροκροτήσουν εν μέσω της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Στην συνέχεια, οι αστυνομικοί παρκάρουν τα περιπολικά και βγαίνουν από τα οχήματά τους, βάζουν τις μάσκες τους και ένας αρχίζει να παίζει κιθάρα. Όλοι μαζί φωνάζουν «Ήρθαμε για να τραγουδήσουμε».

Ακολούθως, οι πέντε αστυνομικοί αρχίζουν να τραγουδούν ένα πολύ γνωστό ισπανικό τραγούδι, το «En Joan petit quan balla» με τους γείτονες να τους χειροκροτούν στον ρυθμό της μουσικής. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Diario de Mallorca, ένας από τους αξιωματικούς είναι μέλος ενός συγκροτήματος, και οι αστυνομικοί σχεδιάζουν να βγαίνουν στους δρόμους της περιοχής προκειμένου να αναπτερώσουν το ηθικό των κατοίκων. Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των νεκρών από την πανδημία του κορωνοϊού στην Ισπανία, αυξάνεται συνεχώς. Και χθες τα θύματα έφτασαν τους 1.720, ενώ ο αριθμός των των καταγεγραμμένων περιστατικών στη χώρα αυξήθηκε στα 28.572 περιστατικά.

Δείτε ακόμη

Ένα αγόρι μόλις 18 χρονών, το νεότερο θύμα κορονοϊού στην Αγγλία

Σε καραντίνα η Μέρκελ, ήρθε σε επαφή με μολυσμένο γιατρό

“Γονάτισα, ξεσπούσα με λυγμούς” – Η εξομολόγηση της Ελληνίδας “ασθενούς μηδέν”

Exit mobile version